Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Τέθηκε σε εφαρμογή ο κυκλικός κόμβος Διπλής κατεύθυνσης η οδός Τερζοπούλου

06.05.2010
Οι οδηγοί που έρχονται από την 25ης Μαρτίου μπορούν πλέον να στρίβουν δεξιά με κατεύθυνση προς το Νοσοκομείο
Δόθηκε τη Δευτέρα στην κυκλοφορία η ρύθμιση διπλής κατεύθυνσης στην οδό Τερζοπούλου, καθώς οι οδηγοί που έρχονται από την οδό 25ης Μαρτίου μπορούν να στρίβουν δεξιά με κατεύθυνση προς την.. Τερζοπούλου.

Από τη Δευτέρα στο σημείο του κυκλικού κόμβου βρίσκονται άνδρες της Τροχαίας και της δημοτικής αστυνομίας για την ομαλή κυκλοφορία των αυτοκινήτων, ενημερώνοντας παράλληλα τους οδηγούς για τις νέες ρυθμίσεις.

Όπως επεσήμανε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Θανάσης Λιακόπουλος οι οδηγοί μπορούν να στρίβουν δεξιά από το φανάρι της Μαρτίου να παίρνουν την οδό Τερζοπούλου, Αγίας Παρασκευής, Μακαρίου Επισκόπου και να φτάνουν στο νοσοκομείο ώστε να φεύγουν προς τα πάνω.

"Θέλω να επιστήσω την προσοχή των οδηγών για να γίνει γνωστή η συγκεκριμένη κυκλοφοριακή ρύθμιση γρήγορα και να μπορέσουμε να προσαρμοστούμε και να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα.

Πιστεύω ότι η εφαρμογή της συγκεκριμένης ρύθμισης θα δώσει μια σημαντική ανάσα στο κυκλοφοριακό πρόβλημα της πόλης, θα μας βοηθήσει όλους να διαμορφώσουμε κυκλοφοριακή συνείδηση και να κινούμαστε καλύτερα και με άνεση μέσα στην πόλη".(Π.Α)

Δεν υπάρχουν σχόλια: