Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 6-5-2010

 FIMOTRO
Στο γραφείο του στη Βουλή μαζί με τον Πάνο Παναγιωτόπουλο και 2-3 στενούς συνεργάτες του βρίσκεται τώρα ο Αντώνης Σαμαράς. "Η Ντόρα επέλεξε το δρόμο της...
σύγκρουσης, θέτει τον εαυτό της εκτός ...Ν.Δ." λένε οι συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ. Έχει τελειώσει η "Ψηλή" από την Ρηγίλλης χωρίς να συνεδριάσει το Πειθαρχικό αλλά με απευθείας επιστολή του Σαμαρά στον πρόεδρο της Βουλής με την οποία θα ανακοινώνει την απομάκρυνσή της από την Κ.Ο. της Ν.Δ. Τις επόμενες ημέρες θα διαγραφεί και από τα κομματικά όργανα της Ν.Δ.

1 σχόλιο:

dimillia είπε...

Κομματικές πειθαρχίες το 2010..ντροπή τους! Γι'αυτό τους εκλέγουμε για να μην έχουν πολιτική υπόσταση οι βουλευτές μας στην βουλή; Για να πέρνουν εντολές από τον εκάστοτε αρχηγό και να τις εκτελούν; Αυτο είναι δημοκρατία; Ασφαλώς και όχι! Τους εκλέγουμε για να ασχολούνται, να έχουν γνώμη, να την υποστηρίζουν και να είναι υπεύθυνοι των επιλογών τους. Εκλέγουμε 300 αυτόνομους εκπροσώπους μας στο κοινοβούλιο και όχι απλά 5 αρχηγούς.. Δεν θέλουμε ολιγαρχία αλλά δημοκρατία. Εν κατα κλείδι μπράβο στην Ντόρα, τον Δημαρά , στη Σακοράφα και στον Οικονόμου, που είχαν το θάρρος να υποστηρίξουν την γνώμη τους, όποια και να ήταν αυτή!!Στον κ. Παπανδρέου και κ. Σαμαρά το μόνο που έχω να πώ ντροπή σας που συνεχίζεται την πατροπαράδοτη ολιγαρχία στην Ελλάδα!! Χρειαζόμαστε επιτέλους δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας, γιατί με αυτό το μοντέλο μας οδηγήσατε στην οικονομική καταστροφή και στο χάος..!