Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Σύσκεψη για βία και «παράγκες»

Τετάρτη, 21 Απριλίου 2010

Τα στημένα παιχνίδια ποδοσφαίρου, και η βία στα γήπεδα βρεθήκαν στο επίκεντρο της συζήτησης που είχε ο Αντώνης Σαμαράς στη Ρηγίλλης με τον αρμόδιο τομεάρχη αλλά και συνεργάτες του.
Με την παρουσία του Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεδρίαση της Ο.Κ.Ε. Αθλητισμού της Ν.Δ.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ. απηύθυνε χαιρετισμό στα μέλη της Ο.Κ.Ε.  και συμμετείχε στη συζήτηση που ακολούθησε και αφορούσε τόσο το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα και τις πρωτοβουλίες που οφείλει η πολιτεία να αναλάβει για την αντιμετώπιση του όσο και τις προτάσεις που επεξεργάζεται η Ν.Δ. για τα γενικότερα θέματα του αθλητισμού.

Επεσήμανε επίσης τη βαρύτητα που δίνει η Ν.Δ. στον Τομέα Αθλητισμού και ζήτησε την όσο το δυνατόν καλύτερη συνεργασία με τους αθλητικούς φορείς και τις Ομοσπονδίες.

Ο Υπεύθυνος Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Αθλητισμού κ. Κώστας Κουκοδήμος από την πλευρά του δήλωσε: «Η ΟΚΕ Αθλητισμού μεθοδικά εργάζεται όλο αυτό το διάστημα και σε αγαστή συνεργασία με όλους τους αθλητικούς φορείς επεξεργάζεται μια δέσμη ρεαλιστικών, άμεσα εφαρμόσιμων προτάσεων γύρω από τα μείζονα θέματα που απασχολούν τον Αθλητισμό. Ήδη έχουμε καταθέσει την πρότασή μας για το θέμα του ντόπινγκ και θα ακολουθήσουν αντίστοιχες προτάσεις για τους προσυνεννοημένους αγώνες και το φαινόμενο της βίας στα γήπεδα».(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: