Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

Ημερήσιο Μάτι με την Κατερίνα Τσαλού

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010
Εδώ είμαστε πάλι…..σήμερα λέω να χαλαρώσουμε λίγο και να επανέλθουμε πάλι στα καθημερινά και τετριμμένα.
Πάμε Ν.Δ.
Έχει ψωμί η υπόθεση, μιας και αφού ...τελείωσαν με τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ εισέρχονται σε νέα προεκλογική περίοδο, αυτή τη φορά για τις εκλογές στις ΝΟΔΕ.

Υποψηφιοτήτων το ανάγνωσμα. Η δήλωση ανακοίνωσης του Μάκη Γιαλένιου έφτασε ολίγον αργά στην εφημερίδα, οπότε τη δημοσιεύω σήμερα, βλέπε κάτω παρακαλώ.

Έχουμε και λέμε ακόμη. Τα ονόματα που ακούγονται το τελευταίο διάστημα αλλά μέχρι στιγμής «φως» δεν είδαμε, ήτοι…επίσημη δήλωση υποψηφιότητας είναι: Ηλίας Τάπρας, Εφη Σαπίδου, Σίμος Συμεών και περιμένω, περιμένω…

Πληροφορήθηκα ότι και προτρέπουν και τον  πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κέντρου Κατερίνης Νίκο Μακρίδη,  να ριχτεί στη μάχη της ΝΟΔΕ. Ο ίδιος τηρεί στάση αναμονής προς το παρόν, αν και δηλώνει πως ποτέ δεν τον τρόμαξαν οι προκλήσεις. Δηλώνει επίσης πάντα στην πρώτη γραμμή της Ν.Δ. σε όλες τις μάχες. Αναμένουμε.

Πάμε και στα των υποψηφίων δημάρχων τώρα. Το είχα γράψει προ ημερών. Από το ποιοι ενδιαφέρονται μέχρι το ποιοι τελικά θα μας απασχολήσουν απέχει παρασάγγας.

Κάνετε υπομονή και σ’αυτό το κομμάτι, διότι αν δεν κάνω λάθος, όλοι περιμένουν τον Καλλικράτη και τις κομματικές διαδικασίες.
Εκτός αν έχουμε «παλικάρια» να δηλώσουν «αντάρτικο». Ιδού η Ρόδος. Αν όχι όμως…προσοχή…..γιατί η λάθος δημοσιότητα μπορεί και να αποβεί…μοιραία.

Οι ανοιχτές ακροάσεις στα τηλέφωνα δίνουν και παίρνουν. Μόνον έλλειψη σοβαρότητας μπορεί να χαρακτηρίσει όσους επιλέγουν αυτές και άλλες μεθόδους για να πείσουν γκεμπελικά.
Και όσοι έχετε τη μύγα, μυγιαστείτε παρακαλώ. Όλα μαθαίνονται σ’αυτόν τον τόπο.

Πάμε και λίγο ΠΑΣΟΚ, γιατί έχει κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον το θέμα. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ στην Πιερία …διαγκωνίζονται για το ποιος έχει πιο γρήγορα αντανακλαστικά στην ανακοίνωση θεμάτων που αφορούν το νομό.

Μέχρι στιγμής, κερδίζει τις εντυπώσεις ο Αμοιρίδης που ανακοίνωσε πρώτος την επιστροφή των συνταξιούχων, αλλά και την κατάθεση τροπολογίας για το ΤΑΠΙΤ.

Από εκεί και πέρα, είδαμε τρεις ανακοινώσεις από τα αντίστοιχα πολιτικά γραφεία για το ίδιο θέμα και χαρά….οι συνταξιούχοι.

Δεν χορταίνουν να το διαβάζουν στις εφημερίδες. Κάθε μέρα και ανακοίνωση.

Πάμε τώρα και λίγο στα των δημοτικών υπαλλήλων. Δεν τους άφησε ο δήμαρχος λένε να πάρουν άδεια για να παρακολουθήσουν τη Γενική τους Συνέλευση. Μπράβο δήμαρχε. Εν ώρα εργασίας και καθήκοντος, όσοι πληρώνονται με δημόσιο χρήμα οφείλουν να είναι στις θέσεις τους και να εργάζονται για το κοινό καλό.

Τώρα, βέβαια, σύσσωμη η δημοτική αρχή την προηγούμενη Παρασκευή βρέθηκε στα δικαστήρια υπερασπιζόμενη την τιμή της….αλλά δεν έχει σημασία. Αν έχεις καλούς υπαλλήλους…όλα δουλεύουν ρολόι και χωρίς εσένα.
Έχει πλάκα….να δουλεύουν και καλύτερα χωρίς εσένα.

Να κλείσω με τα περίπτερα; Έβαλαν λουκέτο. Απεργία κυρίες και κύριοι και στα περίπτερα χθες.
Αν δεν υπήρχαν τα καταστήματα καπνού θα είχαν ξεμείνει από τσιγάρο οι Έλληνες.
 Καλή μας ημέρα. (ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: