Τρίτη 30 Μαρτίου 2010

Στις Τουριστικές Εκθέσεις του Νις και του Κιέβου

EKTHESH_1
Επέστρεψαν οι δύο αποστολές της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας που συμμετείχαν στις Τουριστικές Εκθέσεις του Νις και του Κιέβου.
Το ενδιαφέρον των επισκεπτών και των τουριστικών φορέων συγκέντρωσε το περίπτερο της Πιερίας στην 11η Διεθνή Τουριστική Έκθεση του Νις, στην οποία συμμετείχε δυναμικά η... Νομαρχιακή Επιτροπή Τουριστικής Προβολής Πιερίας, από 26- 28 Μαρτίου.
Ο Νομός Πιερίας προβλήθηκε με το καλύτερο δυνατό τρόπο, αναδεικνύοντας τα αξιοθέατα και τις φυσικές ομορφιές προκειμένου να προσελκύσει τους Σέρβους τουρίστες ενόψει της καλοκαιρινή περιόδου.
Στην έκθεση του Νις τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησε ο Νομαρχιακός Σύμβουλος Μανώλης Πλατσάς και ο υπάλληλος του τμήματος Τουρισμού της Ν.Α. Πιερίας Αλέξης Πουλικίδης.

EKTHESH_2Στη  μεγαλύτερη  έκθεση τουρισμού της Ουκρανίας «Ukraine International Travel & Tourism Exhibition (UITT)» που διοργανώθηκε από 24 έως 26 Μαρτίου 2010, επαγγελματίες του τουρισμού και επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν το νομό Πιερίας μέσα από το πλούσιο τουριστικό υλικό που διανεμήθηκε στο καλαίσθητο περίπτερο της Πιερίας.
Στην έκθεση, που φιλοξενήθηκε σε έναν χώρο 12.500 τ.μ, συμμετείχαν περίπου 760 εκθέτες από 71 χώρες, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών υπολογίζεται στις 15.000  άτομα. Η αποστολή της Πιερίας είχε ως στόχο να αναδείξει την Πιερία έναν σημαντικό τουριστικό προορισμό στην ουκρανική αγορά και να κερδίσει τις εντυπώσεις των επισκεπτών της έκθεσης.
Το περίπτερο της Πιερίας επισκέφθηκε και ο Έλληνας Πρέσβης στην Ουκρανία Γεώργιος Γεωργούντζος, ενώ τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση εκπροσώπησε ο υπάλληλος της Νομαρχίας Μίλτος Νικολάου.(
Πολιτεία) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: