Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΠΟΔ/ΣΤΗ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δ. ΚΟΤΤΑΡΑ

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010
Προς έκπληξη διαβάσαμε στον Τύπο δηλώσεις του πρώην ποδοσφαιριστή της Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ Δημήτρη Κοτταρά, ο οποίος αναφέρεται με βαρύτατους χαρακτηρισμούς στην ομάδα και στον τρόπο λειτουργίας της, κάνοντας λόγο για Ερασιτεχνισμό  και Καφενειακό τρόπο λειτουργίας.
Τελικά μερικές φορές δεν είναι τι λέει κάποιος αλλά ποιος είναι αυτός που το λέει.
Και στην προκειμένη περίπτωση γίνεται απόλυτα κατανοητή η πικρία ενός ποδοσφαιριστή που δεν κατάφερε να φανεί αντάξιος του Συμβολαίου που υπέγραψε και που αποχώρησε μερικούς μήνες μετά, με μηδενική προσφορά στην ομάδα. Και παρά το γεγονός ότι δεν απέδωσε τα αναμενόμενα, η ομάδα έλυσε το συμβόλαιό του ικανοποιώντας στο ακέραιο τις οικονομικές του απαιτήσεις. Αλλά επαναλαμβάνουμε και πάλι ότι κατανοούμε πλήρως την ψυχολογική κατάσταση ενός ποδοσφαιριστή που ήρθε και έφυγε άδοξα. Είναι λογικό να του φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τον ίδιο του τον εαυτό. Το μόνο που έχουμε να του ευχηθούμε είναι καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και να φανεί στους επόμενους εργοδότες του λιγότερο αχάριστος.
 Πάντως ένα είναι βέβαιο, για την αχαριστία και για όλες τις κακοήθειες που λέγονται υπάρχει και ένα τίμημα.(ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
http://sfkpierikos.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: