Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

«Ζάλη -Ζάλη Καρναβάλι»

zalh
Με την Παιδική Σκηνή «Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου»
Την εορταστική μουσική παράσταση «Ζάλη-Ζάλη Καρναβάλι» παρουσιάζει την Κυριακή, 7 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00π.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ), η Παιδική Σκηνή «Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου». Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2010 που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Κατερίνης.
Τα παιδιά ξεναγούνται στην τρελή «Καρναβαλογιορτή» της Καρναβαλούπολης, όπου τα πάντα κινούνται στον πυρετό της προετοιμασίας της αποκριάς. Ορισμένοι όμως κάτοικοί της προσπαθούν παράλληλα να συνδυάσουν τη δουλειά με τη διασκέδαση. Θα τα καταφέρουν όμως με όσα «ζαλιστικά» συμβαίνουν γύρω τους; 
Ευφάνταστα «άρματα», διαγωνισμοί χορού, αστεία απρόοπτα, ζωντανή μουσική, τραγουδοπαιχνίδια και τραγουδοχοροί από όλο τον κόσμο, μουσικοκινητικά και θεατρικά παιχνίδια και ενίοτε εικαστικές δραστηριότητες.
Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί και εκτελείται από 6-8 ειδικούς μουσικοπαιδαγωγούς-εμψυχωτές. Με τη βοήθεια τεχνικών εμψύχωσης και ενεργητικής συμμετοχής, τα παιδιά καλούνται να παίξουν και να διασκεδάσουν, σε μεγάλες ή μικρές ομάδες. Παράλληλα δέχονται ερεθίσματα που προσφέρονται για ευαισθητοποίηση σε ζητήματα σχετικά με την αξία των εθίμων, την ποιότητα ζωής, τις ανθρώπινες σχέσεις, τη σημασία της επικοινωνίας, την αγάπη για το περιβάλλον, την αξία της μουσικής και των τεχνών.
(Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: