Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

Ολοκληρώνονται οι εργασίες - παρεμβάσεις στο Ενωσιακό γήπεδο της Ε.Π.Σ. Πιερίας

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.02.2010

Ολοκληρώνονται σιγά - σιγά και μέχρι το τέλος της τρέχουσας εβδομάδος οι πρώτες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο του πλαστικού χλοοτάπητα του γηπέδου της Ε.Π.Σ. Πιερίας στην Ν. Έφεσο.
Ήδη από την Δευτέρα δέκα τόνοι καουτσούκ απλώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό την καλύτερη ελαστικότητα του τάπητα και την ασφάλεια των ποδοσφαιριστών.

Όλες οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν με προσωπική εργασία από τα μέλη της διοίκησης της ποδοσφαιρικής Ένωσης Πιερίας με επικεφαλή τον Πρόεδρο κ. Αντώνη Παπαπετρίδη (Κανάρη). Οι Κώστας Κούρτης, Κώστας Καρέκλας και Χρήστος Δαρόγλου συμπληρώνουν καθημερινά αρκετές ώρες στο ενωσιακό γήπεδο, στοχεύοντας στην καλύτερη δυνατή κατάσταση του τάπητα με ευκαιρία την έναρξη των πρωταθλημάτων των τμημάτων υποδομής το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Σχετικά με τις εργασίες - παρεμβάσεις ο πρόεδρος κ. Αντώνης Παπαπετρίδης τόνισε:

"Ήταν αναγκαίο να προχωρήσουμε σ' αυτές τις εργασίες ώστε να επιλύσουμε κάποια προβλήματα λειτουργικότητας του γηπέδου. Προέχει η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών και ο αγωνιστικός χώρος θα είναι έτοιμος μέχρι την έναρξη των αγώνων για το πρωτάθλημα τμημάτων υποδομής".

Στο ενωσιακό γήπεδο, μέχρι την ολοκλήρωση, και του δεύτερου μέρους των εργασιών (Καλοκαίρι) θα αγωνίζονται μόνον τα παιδικά τμήματα που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Πιερίας ενώ για τις Μικτές ομάδες της Ένωσης και για προπονήσεις των άλλων ομάδων το γήπεδο θα είναι διαθέσιμο από τον Σεπτέμβριο.(ΠΙΕΡΙΚ.ΑΝΤΙΛΑΛ)
http://athlitikipierias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: