Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Με αφορμή και τον κυριακάτικο αγώνα με τον Αίαντα Ευόσμου Ο Πιερικός Αρχέλαος στο 4ο Γυμνάσιο και Λύκειο Με ενθουσιασμό η υποδοχή

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-2-2010

Πενταμελής αντιπροσωπεία του Συλλόγου Φίλων Καλαθοσφαίρισης «ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ» επισκέφθηκε το πρωί της Παρασκευής το 4ο Γυμνάσιο και το 4ο Λύκειο Κατερίνης, όπου οι μαθητικοί σύλλογοι, οι  διευθυντές και οι καθηγητές την υποδέχθηκαν με έκδηλη χαρά  και ενθουσιασμό.
Οι καλαθοσφαιριστές Γιάννης Μητσάκης, Γιάννης Ροδοστόγλου, Αλέξης Ράπτης, ο team manager Χρήστος Χρηστίδης - παλιός καλαθοσφαιριστής του Νέστορα Θεσσαλονίκης και ο Φώντας Μπαραλιάκος - υπεύθυνος μάρκετινγκ του συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν για το μπάσκετ, να τους ευχαριστήσουν για την παρουσία τους στους αγώνες και να φέρουν, έτσι, πιο κοντά την ομάδα του ... Πιερικού Αρχελάου  με τη μαθητική νεολαία της Κατερίνης.
Τόσο ο κ. Γεράσιμος Σιδηρόπουλος - διευθυντής του 4ου Γυμνασίου, όσο και ο κ. Γιάννης Γκανάτσιος - διευθυντής του 4ου Λυκείου, εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την κίνηση αυτή, ευχαρίστησαν την ομάδα για την επίσκεψη και συνεχάρησαν τους αθλητές για την πολύ καλή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα.
Τέλος, οι καλαθοσφαιριστές μοίρασαν και έναν ικανό αριθμό των συλλεκτικών ημερολογίων στους μαθητές, οι οποίοι με τη σειρά τους ζήτησαν από τους επισκέπτες τα αυτόγραφά τους. 
ΦΩΤΟ:
  1. Αναμνηστική φωτογραφία των μαθητών με την αντιπροσωπεία του Πιερικού Αρχελάου.
  2. Ο διευθυντής του 4ου Λυκείου κ. Γιάννης Γκανάτσιος απαντάει σε ερωτήσεις της ΔΙΟΝ TV που κάλυψε την επίσκεψη.
  3. Ο διευθυντής του 4ου Γυμνασίου κ. Γεράσιμος Σιδηρόπουλος.
  4. Και τα αυτόγραφα των καλαθοσφαιριστών.

    http://athlitikipierias.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: