Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Ισοπαλία σε γκολ και αποβολές!

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010
Επεισοδιακό ήταν το παιχνίδι Παναιτωλικού - Πιερικού Ισόπαλο 1-1 έληξε το παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Πιερικό, κύριο χαρακτηριστικό του οποίου ήταν η ένταση. Οι δύο ομάδες έχουν παράπονα από τη διαιτησία, ενώ το ματς σημαδεύτηκε η φάση του τέρματος της ισοφάρισης των γηπεδούχων που αρχικά ακυρώθηκε αλλά λίγο αργότερα μέτρησε.
Το ματς άναψε στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 42' όταν ο Ολγκίν αξιοποίησε την πάσα του Γιαζιτζόγλου και με πλασέ άνοιξε το σκορ.
Ωστόσο, τρία λεπτά αργότερα, ο Θεοδωρίδης με πλασέ ισοφάρισε αλλά το γκολ αρχικά ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη για οφσάιντ. Ομως, μετά από διαβουλεύσεις του διαιτητή με το βοηθό του, το τέρμα κατακυρώθηκε.
Στη λήξη του πρώτου μέρους, δημιούργηθηκε ένταση ανάμεσα στους παίκτες και τους πάγκους και μάλιστα υπήρξαν αψιμαχίες και διαπληκτισμοί, που σταμάτησαν με την παρέμβαση της αστυνομίας. Πάντως, αποβλήθηκαν και οι δύο προπονητές, Γιάννης Νταλακούρας και Σούλης Παπαδόπουλος!
Στην επανάληψη, ο Παναιτωλικός έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Ζουρούδη στο 55', ενώ στη συνέχεια το παιχνίδι "άνοιξε" μιας και οι δύο αντίπαλοι αναζήτησαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα και πιθανότατα και τη νίκη.
Στο 80' έμεινε και ο Πιερικός με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ολγκίν με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι τη λήση του παιχνιδιού.
Παναιτωλικός (Γιάννης Νταλακούρας): Μπαμπανιώτης, Μπακάκης, Γκόλιας, Μόρετς, Αναστασιάδης, Μουμίν, Δημούτσος (89' Μαρτελότο), Θεοδωρίδης, Μπαϊκαρά (69' Παλαιολόγος), Γκούρμα (85' Μπελεβώνης), Ζουρούδης.
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος): Γουμάγιας, Χατζηζήσης, Τασίδης (68' Φρέντερικς), Παστός, Γιατζιτζόγλου, Μακρής, Κοντέων, Παντελίδης, Πέντα (88' Τσιτλακίδης), Θάνος, Ολγκίν
.(novasports.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: