Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Την Πέλλα επισκέφτηκε ο υφυπουργός Υποδομών

ΔΕΥΤΕΡΑ 25-1-2010

«Στόχος της κυβέρνησής μας είναι η σύνδεση των πρωτευουσών των νομών της Κ. Μακεδονίας με τη Θεσσαλονίκη, μ’ ένα δίκτυο οδικών αξόνων που θα έχουν χαρακτηριστικά αυτοκινητόδρομου, όπως επίσης και μ’ ένα δίκτυο προαστιακού σιδηροδρόμου». Αυτό δήλωσε σήμερα ο υφυπουργός Υποδομών, Γιάννης Μαγκριώτης σε επίσκεψή του το νομό Πέλλας.
Ο Γιάννης Μαγκριώτης σε σύσκεψη για θέματα της αρμοδιότητας του  
Ο Γιάννης Μαγκριώτης σε σύσκεψη για θέματα της αρμοδιότητας του Ο υφυπουργός Υποδομών, δεσμεύτηκε ότι ο άξονας Θεσσαλονίκη-Έδεσσα θα ολοκληρωθεί μέσα στη τρέχουσα προγραμματική περίοδο, «παρά το ότι δεν υπάρχει ακόμη μελετητική ωριμότητα και διασφαλισμένοι πόροι για το έργο, από την προηγούμενη κυβέρνηση».
Εξέφρασε επίσης την εκτίμηση ότι μπορεί να ολοκληρωθεί και η σύνδεση της Πέλλας με την Εγνατία στα όρια του νομού Ημαθίας.
Ο Γ. Μαγκριώτης τόνισε είναι σημαντικό να βελτιωθεί και ο οδικός άξονας από την Έδεσσα μέχρι τα όρια του νομού Φλώρινας, όσο από τη Σκύδρα προς την Αριδαία, για την ανάπτυξη της περιοχής, μέσω της ανάπτυξης στον πρωτογενή τομέα και στον τομέα του εναλλακτικού τουρισμού και γι’ αυτό είναι απολύτως αναγκαία η βελτίωση του οδικού δικτύου, προς τον νομό Φλώρινας.(enet.gr) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: