Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Ο Γ. Ραγκούσης απέσυρε τη μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον διαχειριστή ιστολογίου

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2010

http://troktiko.blogspot.com

Ο υπουργός Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννης Ραγκούσης, κατέθεσε μήνυση εναντίον του διαχειριστή του του ιστολογίου naxios blogspot, λόγω των συκοφαντικών σε βάρος του δημοσιευμάτων. Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε από το γραφείο του υπουργού, "οι αξιωματικοί...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ BLOGER
...του Τμήματος, τους οποίους ο κ. Ραγκούσης ευχαριστεί ιδιαίτερα, μετά από διερεύνηση, εντόπισαν τον διαχειριστή. Μετά από σημερινή έγγραφη δήλωση - συγγνώμη του ιδίου προς τον υπουργό, η οποία κοινοποιήθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και τα ΜΜΕ , ο κ. Ραγκούσης απέσυρε την εναντίον του μήνυση".

Η γραπτή δήλωση συγγνώμης του bloger, αναφέρει τα εξής:
«Το επίμαχο κείμενο, μου εστάλη από χρήστη του Διαδικτύου και αναγνώστη του blog, στο οποίο κάνω αναρτήσεις τοπικού περιεχομένου για τις Κυκλάδες.
Από δική μου υπαιτιότητα, ολιγωρία και αμέλεια αλλά όχι δόλο, υπήρξε λανθασμένη εγγραφή του τίτλου και γι αυτό το λόγο σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη.
Σας διαβεβαιώνω ότι δεν συμμερίζομαι το κείμενο του άρθρου και σας δηλώνω ότι στο μέλλον δεν πρόκειται να υπάρξει παρόμοιο θέμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: