Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

«Φαν» του Ολύμπου οι Γερμανοί


FAN
«Έπιασε τόπο» η μεγάλη, τα δυο προηγούμενα χρόνια, καμπάνια της Νομαρχίας Πιερίας για την προβολή και προώθηση της υποψηφιότητας του Ολύμπου ως ένα από τα νέα 7 Θαύματα της Φύσης, αφού οι Γερμανοί επισκέπτες της διεθνούς Τουριστικής Έκθεσης της Στουτγάρδης, φάνηκε να γνωρίζουν τα πάντα για το μυθικό βουνό.
Αυτή ήταν η διαπίστωση των εκπροσώπων της ΝΕΤΠ που συμμετείχαν στην έκθεση «CMT Die Urlaubs-Messe», η οποία πραγματοποιήθηκε στη γερμανική πόλη από τις 16 έως τις 24 Ιανουαρίου. Μένει βέβαια να αποδείξουν και «εν πράγματι» το ενδιαφέρον τους οι Γερμανοί τουρίστες, επιλέγοντας την Πιερία για τις επόμενες διακοπές τους.
Η αποστολή της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής Πιερίας πάντως επέστρεψε ικανοποιημένη από την τουριστική προβολή του νομού, που έγινε μέσω ενός ελκυστικού σταντ στο εκθεσιακό περίπτερο του ΕΟΤ, καθώς φρόντισε να υποδεχτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους επισκέπτες, να τους προσφέρει πλούσιο τουριστικό υλικό και χρήσιμες και έγκυρες πληροφορίες για το τουριστικό προϊόν και τις μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες που τους επιφυλάσσει η Πιερία.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η πιερική αποστολή προχώρησε και εποικοδομητικές επαφές με τουριστικούς φορείς της Γερμανίας και άλλων χωρών, ενισχύοντας την προσπάθεια διείσδυσης στη γερμανική και ευρύτερα στην ευρωπαϊκή τουριστική αγορά.
Στην τουριστική έκθεση της Στουτγκάρδης παραβρέθηκε και ο Νομάρχης Πιερίας Γιώργος Παπαστεργίου, επιστρέφοντας από τη Βαρκελώνη, όπου συμμετείχε στη συνεδρίαση της Περιφερειακής και Τοπικής Συνέλευσης των Ευρωπαϊκών και Μεσογειακών Χωρών. Τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πιερίας εκπροσώπησαν επίσης οι νομαρχιακοί σύμβουλοι Ασημίνα Πούλιου-Περδίκη και Θεόδωρος Παυλίδης, ενώ στην αποστολή συμμετείχε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Γιώργος Τζόβας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το στάντ της Πιερίας επισκέφθηκαν Έλληνες και ξένοι τουριστικοί και πολιτικοί φορείς, όπως ο Πρόξενος της Ελλάδας στη Στουτγκάρδη και ο βουλευτής Ευριπίδης Στυλιανίδης.(
Πολιτεία) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: