Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Επιχειρηματικές συναντήσεις

1o_THEMA_-_EPIX._APOSTOLI_NIS

Με επικεφαλής το νέο πρόεδρο του Επιμελητηρίου της Νις Milovan Kocić, σέρβικη αποστολή 22 επιχειρηματιών της περιοχής θα επισκεφθεί στις 25 και 26 Ιανουαρίου το Επιμελητήριο Πιερίας, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιχειρηματικές συναντήσεις αποκλειστικά με εμπορικές και παραγωγικές επιχειρήσεις από τον κλάδο του επίπλου και της επεξεργασίας ξύλου.
Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου αναφερόμενος στην υποδοχή της σέρβικης αποστολής, δήλωσε: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μας που θα υποδεχθούμε για ακόμη μία φορά στελέχη και επιχειρηματίες-μέλη του αδελφού Επιμελητηρίου της Νις. Επιπλέον, μέσα από τέτοιου είδους στοχευμένες επαφές δίνεται μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στους επιχειρηματίες της Πιερίας να έρθουν σε επαφή με αντίστοιχες επιχειρήσεις από τη Σερβία, μια χώρα με την οποία υπάρχουν ευοίωνες προοπτικές εμπορικών συναλλαγών. Κυρίως σε τέτοιες οικονομικές περιόδους, οφείλουμε να αξιοποιούμε κάθε ευκαιρία ανάπτυξης εμπορικών συναλλαγών».
Το πρόγραμμα των συναντήσεων ξεκινά στις 7.00 το απόγευμα της .....Δευτέρας, με μια ημίωρη εκδήλωση πρωτοκόλλου και στη συνέχεια, στις 19:30, θα λάβουν χώρα οι επιχειρηματικές συναντήσεις των δύο πλευρών, στο χώρο του Επιμελητηρίου Πιερίας. Σημειώνεται ότι έχει εξασφαλιστεί η μετάφραση απευθείας από τα σέρβικα στα ελληνικά, ώστε να γίνουν ολοκληρωμένες και ουσιαστικές επιχειρηματικές συνεννοήσεις.
Προσκαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με τις σέρβικες επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν στην αποστολή, να δηλώσουν συμμετοχή το αργότερο έως την Παρασκευή 22/01/2010, χωρίς κανένα κόστος. Τηλέφωνα επικοινωνίας:23510 47272 & 23510 23210.(
Πολιτεία)

Δεν υπάρχουν σχόλια: