Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών στην Κοιλάδα των Τεμπών

( ΠΕΜΠΤΗ 21/01/2010 )



Από την Αστυνομική Διεύθυνση Πιερίας ανακοινώνεται ότι λόγω της εκτέλεσης των εργασιών της απομάκρυνσης θραυσμάτων βράχων από την Κοιλάδα των Τεμπών από Χ/Θ 382+600 έως τη Χ/Θ 391+700 και μέχρι την αποκατάσταση των φθορών απαγορεύεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται από τη Θεσσαλονίκη προς Αθήνα και στο Τμήμα της Εθνικής Οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης που αφορά το Νομό Πιερίας, από τη Χ/Θ 445 (Κόμβος Κορινού) μέχρι την Χ/Θ 399+800 (όρια Νομού Λάρισας), από την 00:01 ώρα της 17/1/2010 ημέρα Κυριακή για χρονικό διάστημα δεκαπέντε ημερών, ήτοι μέχρι την 00:01 ώρα της 01/02/2010 λόγω εκτελέσεως εκτάκτων εργασιών αποκατάστασης του εν λόγω προβλήματος.
Κατά τη διάρκεια της απαγόρευσης η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως εξής:

Για τα βαρέα οχήματα (φορτηγά άνω των 3,5 τόνων και λεωφορεία) εκτροπή στην Χ/Θ 474+500 της Ε.Ο Αθηνών Θεσσαλονίκης (Κόμβος Κλειδίου Ημαθίας) προς Εγνατία οδό μέσω Κοζάνης προς Λάρισα.
Για φορτηγά κάτω των 3,5 τόνων και Ι.Χ.Ε αυτοκίνητα εκτροπή στην Χ/Θ 445 της Ε.Ο Αθηνών – Θεσσαλονίκης (Κόμβος Κορινού) μέσω Αγίου Δημητρίου προς Ελασσόνα – Λάρισα.
Εξαιρούνται από τις παραπάνω ρυθμίσεις, προκειμένου να διευκολύνεται η κοινωνικοοικονομική ζωή των κατοίκων της περιοχής:
* Λεωφορεία του τοπικού Κ.Τ.Ε.Λ για μεταφορά ΜΟΝΟ της περιοχής, ήτοι για την εξυπηρέτηση της δημόσιας επιβατικής συγκοινωνίας των διαμενόντων στην περιοχή κατοίκων και
* Φορτηγά, για την εξυπηρέτηση αποκλειστικά και μόνο αναγκών τοπικού χαρακτήρα (λ.χ τροφοδοσία τοπικών επιχειρήσεων, τουριστικών καταλυμάτων κ.λ.π.) συλλογή γάλακτος με βυτιοφόρα γαλακτοβιομηχανιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, εφοδιασμός κτηνοτροφικών μονάδων με ζωοτροφές. (Ολύμ.Βημ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: