Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΙΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 3-1 ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΕΩΝ.

ΠΕΜΠΤΗ 21-1-2010
Την ευκαιρία να τεστάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού που δεν αγωνίστηκαν με την Κέρκυρα, ή έπαιξαν λίγο, είχε το τεχνικό επιτελείο των "μελανολεύκων" στο προπονητικού χαρακτήρα φιλικό της ομάδας με την ομάδα Νέων του Συλλόγου που διεξήχθη στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του συλλόγου. Για τους άνδρες άνοιξε το σκορ ο Τσιτλακίδης στο 18' για να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας ο Πέντα στο 30'. Οι Νέοι μείωσαν στο 60' με τον Σ. Παπαδόπουλο, για να διαμορφώσει το τελικό 3-1 ο Τσιτλακίδης στο 70'.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός: Γουμάγιας (46' Κουδουνάς), Κωνσταντινίδης, Παστός (46' Κωτσιόπουλος), Αγγελόπουλος, Καλλιμάνης, Μαρτίνεζ, Τόσκας, Ρέγιες, Πέντα (46' Κόιτς), Σεχολάρι, Τσιτλακίδης.
Νέοι Πιερικού: Τσιντώτας, Νίκου, Καραγκούνης, Κραγιόπουλος (46' Πουτσίκης), Κωτσιόπουλος (46' Παπατόλιος), Μάρκογλου, Μπαρέκας, Κόιτς (46' Μυστακίδης Ι.), Τσικαδέρης (46' Ταραράς), Ντόσης, Μυστακίδης Γ.), Παπαδόπουλος Σ., Παναγιωτίδης.
  • Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν την Δευτέρα με την Κέρκυρα, είχαν σήμερα ρεπό.
  • Η αυριανή προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 13.30.
  • Στα αξιοσημείωτα της σημερινής ημέρας ήταν η χρησιμοποίηση του...παροπλισμένου Καλλιμάνη στο φιλικό.
  • Εκτός από τον Ντεμπελέ, του οποίου το συμβόλαιο λύθηκε κοινή συναινέσει, παρελθόν αποτελεί ουσιαστικά και ο Μανουσαρίδης, με τυπικές λεπτομέριες να απομένουν για τη λύση της συνεργασίας ανάμεσα στον παίκτη και την ΠΑΕ Πιερικός. Έτσι, μοναδική εκρεμμότητα όσον αφορά στις αποδεσμεύσεις αποτελεί ο Κώστας Καλλιμάνης.
  • Εν όψει του επόμενου παιχνιδιού με τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, δεν υπολογίζεται εκ νέου ο Μαρτίνεζ, όπως και οι Γκουγκουλιάς και Εξουζίδης (όλοι συμπλήρωσαν κάρτες), εξέτισε όμως και επιστρέφει ο Πέντα.()

Δεν υπάρχουν σχόλια: