Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Και επαφές Αντώναρου-Χριστοφοράκου Τηλεφωνική επικοινωνία αλλά και πιθανόν συνάντηση είχε ο τέως κυβερνητικός εκπρόσωπος με τον Μ. Χριστοφοράκο τον Ιούλιο του 2004

ΤΡΙΤΗ 26-1-2010

Αποκαλύψεις για επαφές και «γαλάζιων» στελεχών με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens έρχονται στο φως της δημοσιότητας λίγες ημέρες πριν από τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το σκάνδαλο που ταλανίζει την πολιτική ζωή της χώρας.

 Μετά την ευχαριστήρια επιστολή Καραμανλή αποκαλύπτεται πως και ο Ευ. Αντώναρος είχε επαφές με τον ισχυρό άνδρα της Siemens
Μετά την ευχαριστήρια επιστολή Καραμανλή αποκαλύπτεται πως και ο Ευ. Αντώναρος είχε επαφές με τον ισχυρό άνδρα της Siemens
Υστερα από την ευχαριστήρια επιστολή που είχε αποστείλει στον κ. Χριστοφοράκο το 2004 ο τέως πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής, χθες αποκαλύφθηκε ότι και ο κ. Β. Αντώναρος είχε επαφές με τον πρώην επικεφαλής της «Siemens Ελλάς», τις οποίες ο ίδιος ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος τις χαρακτηρίζει αμιγώς «κοινωνικές».
Και επαφές Αντώναρου-Χριστοφοράκου
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν χθες (εφημερίδα «Ελευθεροτυπία») στη σελίδα του ημερολογίου του κ. Χριστοφοράκου, με ημερομηνία 6 Ιουλίου 2004, γράφεται τηλεφωνική κλήση από τον κ. Αντώναρο. Δύο ημέρες μετά, στις 8 Ιουλίου 2004 δηλαδή, και πάλι υπάρχει .....γραμμένο το όνομα «Αντώναρος 11:00».
Επίσης, στις 27 Απριλίου 2004, η Π.Μ. αποστέλλει στον Μ. Χριστοφοράκο προσωπική επιστολή με το βιογραφικό της σημείωμα. Του γράφει «σας αποστέλλω κατόπιν συνεννοήσεως με τον κύριο Ευάγγελο Αντώναρο το βιογραφικό μου, ελπίζοντας ότι θα μου δοθεί η ευκαιρία να αποδείξω τις γνώσεις και ικανότητές μου».
Αυθημερόν δε, η ιδιαιτέρα γραμματέας του κ. Χριστοφοράκου, κυρία Τσακάλου, αποστέλλει το συγκεκριμένο βιογραφικό σε δύο στελέχη της Siemens (Ruiz και Μπάμπαλη) και τους ζητεί να κανονίσουν συνάντηση για συνέντευξή της.
«Φαιδρότητες»
Ο κ. Β. Αντώναρος, σχολιάζοντας τα όσα «είδαν» το φως της δημοσιότητας, έκανε λόγο για «φαιδρότητες» και σημείωσε ότι είναι πολιτικά ύποπτο το γεγονός ότι δημοσιεύονται λίγες ημέρες πριν από τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής.

Ωστόσο, παραδέχεται ότι πράγματι είχε κοινωνικές σχέσεις με τον πρώην ισχυρό άνδρα της Siemens, δεν αποκλείει πράγματι να υπήρχε η τηλεφωνική επικοινωνία αλλά και η αποστολή του βιογραφικού με την παράλληλη θετική σύστασή του.
Διευκρινίζει, όμως, ότι το βιογραφικό εστάλη όταν ο ίδιος δεν είχε καμία κυβερνητική θέση, αλλά ήταν πρόεδρος της ένωσης ανταποκριτών ξένου Τύπου και ανταποκριτής στην Αθήνα μεγάλων γερμανικών μέσων ενημέρωσης και ως εκ τούτου είχε επαφές με τον εκπρόσωπο μιας μεγάλης γερμανικής εταιρείας στη χώρα μας.
Ευ. Αντώναρος
Χαρακτηρίζει τις σχέσεις αμιγώς «κοινωνικές»

Αποκαλύψεις για επαφές και «γαλάζιων» στελεχών με τον Μ. Χριστοφοράκο λίγες ημέρες πριν από τη συζήτηση για τη σύσταση εξεταστικής για το σκάνδαλο της Siemens. Υστερα από την ευχαριστήρια επιστολή που είχε αποστείλει ο Κ. Καραμανλής, χθες αποκαλύφθηκε ότι και ο κ. Β. Αντώναρος είχε επαφές με τον πρώην επικεφαλής της Siemens, τις οποίες ο ίδιος ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος τις χαρακτηρίζει αμιγώς «κοινωνικές».(ΕΘΝΟΣ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: