Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009



Στο κάλεσμα της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και συγκεκριμένα του μεγαλομετόχου και Αντιπροέδρου κ. Δημήτρη Ελευθεριάδη, για ανοιχτή συζήτηση για όλα τα θέματα που αφορούν στο ποδοσφαιρικό τμήμα,

ανταποκρίθηκαν οι αθλητικοί συντάκτες των ΜΜΕ της Πιερίας, που συναντήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας 09 Νοεμβρίου 2009 με εκπροσώπους της διοίκησης της ΠΑΕ και του ποδοσφαιρικού τμήματος σε κεντρικό καφέ της Κατερίνης.
Η συνάντηση αυτή αποτέλεσε μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να συζητηθούν μία σειρά από ζητήματα που αφορούν στην ομάδα και κυρίως να γνωστοποιήσει η διοίκηση στους εκπροσώπους του Τύπου τα άμεσα σχέδιά της για την ομάδα αλλά και τις αναπροσαρμογές που γίνονται στην ΠΑΕ για την όσο το δυνατόν πιο εύρυθμη λειτουργία της.
Από την πλευρά τους οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να αναφερθούν στους τρόπους προβολής και πληροφόρησης του φίλαθλου κόσμου για όλα όσα αφορούν στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, με αφορμή και την αναδιοργάνωση του Γραφείου Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας.
Όλοι συμφώνησαν ότι τέτοιες συναντήσεις λειτουργούν προς.......τη σωστή κατεύθυνση για σωστή πληροφόρηση σχετικά με την προσπάθεια που γίνεται από τη διοίκηση της ΠΑΕ για να βρεθεί η ιστορική ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ εκεί που της αξίζει.
Στη συνάντηση το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ν. Πιερίας κ. Αντώνης Παπαπετρίδης (Κανάρης) καθώς και ο Γραμματέας της Ένωσης Διαιτητών κ. Δημήτρης Λιόλιος.  
Το παρών έδωσε επίσης ως εκπρόσωπος του ποδοσφαιρικού τμήματος, ο έφορος της ομάδας, Αχιλλέας Ιωακειμίδης. (ΤΟΠΙΚΗ)
ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/


Δεν υπάρχουν σχόλια: