Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Ο προπονητής του Πιερικού κ. Μάκης Κατσαβάκης


Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009 - ΤΟΠΙΚΗ

Ο προπονητής του Πιερικού κ. Μάκης Κατσαβάκης

«Θα γίνουν αλλαγές στην εντεκάδα»

Η χθεσινή προπόνηση του Πιερικού

Πιο ήρεμος, όσο βέβαια μπορεί να είναι ο προπονητής του Πιερικού κ. Μάκης Κατσαβάκης, μετά από κάποιες ώρες της λήξης του αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, σε συζήτηση που είχαμε μαζί του για το τραγικό για τον Πιερικό παιχνίδι, σ’ ένα παιχνίδι που έγιναν τραγικά και καταδικαστικά αμυντικά λάθη έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στις οποίες αναφέρει ότι στο παιχνίδι της Κυριακής θα γίνουν αλλαγές στην εντεκάδα.

Πιο συγκεκριμένα ο τεχνικός του Πιερικού μας δήλωσε:

«Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου έγιναν πολλά λάθη και δεχτήκαμε τόσα γκολ που κανείς δεν περίμενε. Πρέπει ν’ ανασυνταχτούμε και να πάμε στο παιχνίδι της Κυριακής με ψυχραιμία για να μην επαναληφθούν τα λάθη.

Σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στην εντεκάδα και οφείλουμε αν θέλουμε να λεγόμαστε καλή ομάδα να παρουσιαστούμε διαφορετικοί.

Μπορούμε και εμείς όπως ο Βόλος που έχασε στην έδρα του από την Κέρκυρα να πάμε σ’ οποιαδήποτε έδρα και να κερδίσουμε και ακόμα και μέσα στο Βόλο. Πρέπει να πάρουμε τους βαθμούς που χάσαμε στην έδρα μας στο παιχνίδι της Κυριακής.

Σίγουρα το παιχνίδι είναι δύσκολο αλλά έχουμε τη δυνατότητα να το κερδίσουμε, και να κάνουμε ένα καλό σερί και να επιστρέψουμε στην κορυφή.

Αποτέλεσμα όπως της Δευτέρας θα έχουν και άλλες ομάδες. Αυτή είναι η Β’ Εθνικής. Ένα σκληρό και δύσκολο πρωτάθλημα».

Ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση στην επόμενη μέρα του Πιερικού

Το παιχνίδι Πιερικού – Ολυμπιακού Βόλου που ανήκει πλέον στο παρελθόν άφησε πίσω του αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα εκτός φυσικά από την πικρία της ήττας που σκόρπισε την απογοήτευση σ’ όλους τους φίλους της ομάδας.

Ήταν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας όπως το χαρακτηρίσαμε στο ρεπορτάζ της Δευτέρας με αυτόν ειδικά τον αντίπαλο.

Πέρα όμως από τη στενοχώρια για την ήττα, η εμφάνιση του δευτέρου ημιχρόνου έχει και τα θετικά.

Έδειξε ότι η ομάδα έχει δυνατότητες και το απέδειξε με την ανατροπή του 0-2 σε 2-2. Αν τελικά χάθηκε το παιχνίδι και δεν έγινε η ολική ανατροπή οφείλεται στο γεγονός ότι στο παιχνίδι αυτό έγιναν πολλά τραγικά αμυντικά λάθη. Λέμε τραγικά αμυντικά λάθη γιατί η ομάδα γενικά δεν λειτούργησε αμυντικά όπως έπρεπε και όπως μας είχε συνηθίσει. Και αυτό γιατί η ομάδα στα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος δέχτηκε μόνο τρία γκολ. Ήταν μια αγωνιστική ημέρα, ένα παιχνίδι, που σίγουρα θα το θυμούνται οι φίλαθλοι. Τους πρόσφερε διαδοχικά συναισθήματα μεγάλης απογοήτευσης, απέραντης ευτυχίας για την ανατροπή του 0-2 σε 2-2 και τέλος το συναίσθημα της πλήρους λύπης και απογοήτευσης για την ήττα που πίστευαν ότι θα την είχε αποφύγει η ομάδα. Ας το ξεχάσουμε όμως αυτό το παιχνίδι και ας στραφούμε στο μέλλον.

Το γεγονός ότι ο προπονητής της ομάδας κ. Μάκης Κατσαβάκης δήλωσε ότι θα γίνουν αλλαγές στην εντεκάδα είναι μια ευχάριστη είδηση για τους φιλάθλους γιατί είναι βέβαιο ότι κάποιους παίκτες που πρόσφεραν στο περσινό πρωτάθλημα θέλουν να τους βλέπουν εφόσον βέβαια το αξίζουν, να παίζουν.

Ρεπό χθες όσοι έπαιξαν τη Δευτέρα

Όσοι ποδοσφαιριστές δεν έπαιξαν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου προπονήθηκαν χθες κανονικά αρχίζοντας έτσι την εβδομαδιαία προετοιμασία τους για το παιχνίδι της προσεχούς Κυριακής. Όσοι έπαιξαν είχαν ρεπό.

Ο Τασίδης, ο Μανουσαρίδης και ο Εξουζίδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα.

Σήμερα θα γίνει νέα προπόνηση με την παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών και θ’ αρχίσει στις 16:00.


ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: