Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης - Τελετή παράδοσης - παραλαβής στο νέο νοσοκομείο Κατερίνης


Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009


Τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης από τον Υπουργό Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημήτριο Αβραμόπουλο.

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Κατερίνης σας προσκαλεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009 και ώρα 14:00, στην τελετή παράδοσης – παραλαβής του νέου Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης, η οποία θα πραγματοποιηθεί παρουσία του Υπουργού Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δημητρίου Αβραμόπουλου.(ΤΟΠΙΚΗ)


Υ.Γ Βέβαια έτσι το ονάσαμε "τελετή παρ΄δοσης", γιατί που να ειπωθειη λέξη "εγκαίνια"; οποιος τολμήσει να την εκστομίσει θα τον πάρουν με τις ντομάτες.Εδώ ρίχτηκαν στη δουλειά, όλοι Δήμος Νομαρχία για τον δρόμο δίπλα για να μήν περάσουν οι υπουργικές λιμουζίνες του Αβραμόπουλου μέσα απο τα χώματα... "Πάτησαν κα λίγο ποδαράκι "στα παρεκείμενα χωράφια.Ξεσηκώθηκαν οι ιδικοτήτες και έτσι σταμάτησαν οι αυαθιρεσίες, γιατί αλλοιώς θα σταματούσαν την τελετή παράδοσης, ξέρετε με τα ασφαλιστικά ότνα έχει δίκαιο ο ιδιοκτήτης ακινήτου!!!Αλλά να μήν κάνουμε και λίγο προεκλογικό εφέ;Αμ δέν τα τρώει αυτό ο λαός θυμάται τί είπε ο Καρμαναλής το 2004 στην κεντρική πλατεία της Κατε΄ρινης...

ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)


Δεν υπάρχουν σχόλια: