Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

Πάρτι Νεολαίας την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στον πεζόδρομο της Κατερίνης


Η Νέα Γενιά έχει δικαίωμα στο όνειρο
Υπάρχει η εντύπωση πως η Νέα Γενιά είναι αδιάφορη πολιτικά, δεν έχει διάθεση να διεκδικήσει συλλογικά. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα και μια άποψη όσων δεν μιλούν με τη Νέα Γενιά, με τους μαθητές, τους φοιτητές τους νέους επιστήμονές τους άνεργους.
Οι νέοι άνθρωποι και ιδέες έχουν και πολλές ανησυχίες έχουν και αγωνία για το μέλλον τους έχουν. Κι όταν βλέπουν την σημερινή κατάσταση στη χώρα μας όχι απλά απογοητεύονται, αλλά αγανακτούν κι αποστρέφονται από τους πολιτικούς που εκφράζουν, διαμορφώνουν και είναι υπεύθυνοι για την σημερινή πραγματικότητα στην Ελλάδα.
Σήμερα που για να βρεις δουλειά ακόμη και σε ένα Σουπερ Μάρκετ ακόμη και σε μια καφετέρια πρέπει να περάσεις από το βουλευτικό γραφείο.
Σήμερα που νέοι συνωστίζονται για μερικές ώρες δουλειάς μέσω προγραμμάτων stage, μερικής απασχόλησης και για να τις εξασφαλίσουν θα πρέπει να μπουν κάτω από την κομματική σημαία του κυβερνώντος κόμματος.
Στους νέους μας δεν ταιριάζει τόσο μικρός ουρανός. Οι νέοι μας έχουν δικαίωμα να ονειρεύονται, να διεκδικούν ισότιμα, να κρίνονται αξιοκρατικά να έχουν εφόδια για να πετύχουν τους ευγενείς στόχους τους. Θέλουν την πολιτεία αρωγό στο δρόμο τους κι όχι δεσμοφύλακα των οραμάτων τους.
Ο Θανάσης Παπαγεωργίου, έχει μια ιδιαίτερα ζεστή σχέση με τους νέους. Υπάρχει αμοιβαία, φιλική και καθαρή σχέση εμπιστοσύνης. Μιλάει με τη νέα γενιά, μα κυρίως ακούσει τους νέους και τις νέες.
Σ αυτό τον προεκλογικό αγώνα ο Θανάσης Παπαγεωργίου συναντά και συζητά με τους νέους. Ακούει τις αγωνίες τους, τις ιδέες τους και τονίζει πως η μάχη δίνεται για να ανατραπούν όσα στερούν από τη νέα γενιά την δυνατότητα να οραματιστεί και να σχεδιάσει το μέλλον της όπως το επιθυμεί
Την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το βράδυ, στο Καφέ «ΑΣΤΡΑ», στον πεζόδρομο Κατερίνης οργανώνεται το πάρτι για τη νεολαία. Τους νέους και τις νέες της Πιερίας που πιστεύουν στην ανάγκη αλλαγής της σημερινής μίζερης καθημερινότητας, που πιστεύουν στην ελπίδα που φέρνει ο Γιώργος Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.
Πάρτι ελπίδας για ένα καλύτερο αύριο που έρχεται. Μια νέα αρχή που ξεκινά με τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτώβρη. Μια νέα πορεία που κανείς δεν λέει πως θα είναι εύκολη αλλά σίγουρα θα είναι πιο ξεκάθαρη, με καλύτερους και ίσους όρους για όλους, πιο αξιοκρατική πιο ανθρώπινη, πιο κοντά στις προσδοκίες και τα όνειρα της νέας γενιάς.
ΚΡΑΧΤΗΣ (kraxtis-gr.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: