Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Η Τάμτα βοηθούσε οικονομικά τον αδερφό της - "Παρασύρθηκα και το έκανα" λέει εκείνος

Τετάρτη, 13 Μάϊος 2009


Τον δικό της Γολγοθά ανεβαίνει από το βράδι της Παρασκευής, όταν πληροφορήθηκε ότι ο 22χρονος ετεροθαλής αδελφός της εμπλέκεται σε υπόθεση ένοπλης ληστείας, η γνωστή τραγουδίστρια Τάμτα.
Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε η εταιρεία που τη μανατζάρει, η Τάμτα εμφανίζεται συντετριμμένη για την αιφνίδια, όπως τη χαρακτηρίζει, παραβατικότητα την οποία επέδειξε ο 22χρονος νέος, κάνοντας λόγο για δράμα που μπορεί να προκύψει ανά πάσα στιγμή σε κάθε οικογένεια.
«Βιώνουμε όλοι μας μαζί της και με την οικογένειά της τον πόνο και τη συντριβή για την εκδήλωση αυτής της αιφνίδιας παραβατικότητας του μικρού αδελφού της. Πρόκειται για ένα πραγματικό σοκ. Σε κάθε οικογένεια μπορεί να προκύψει ένα δράμα ανά πάσα στιγμή, με τη διαφορά πως όπου υπάρχει μέλος με επωνυμία στην κοινωνία, το δράμα μεγεθύνεται... Αφήστε τους ανθρώπους να βιώσουν το δράμα τους βουβά, έτσι όπως βιώνεται ο πραγματικός πόνος» είναι, μεταξύ άλλων, τα ακριβή λόγια που...
περιέχονται στην ανακοίνωση και «φωτογραφίζουν» τη συναισθηματική κατάσταση στην οποία βρίσκεται η όμορφη ποπ τραγουδίστρια.
Λίγη ώρα πριν, ο 22χρονος Vladimir Αpridonidze ζούσε τις δικές του στιγμές αγωνίας έξω από το γραφείο του 20ού ανακριτή, όπου αναμενόταν να απολογηθεί για την απόφασή του να ληστέψει, το βράδι της Παρασκευής, μαζί με έναν ακόμα ομοεθνή του -που καταζητείται- το super market στου Ζωγράφου και να αποκομίσει λεία 1.520 ευρώ.
Μόνος και έρημος (συνοδευόταν μόνο από τον πληρεξούσιο δικηγόρο του Γιώργο Μιχόπουλο), ο νεαρός φαινόταν εμφανώς καταβεβλημένος από την πολυήμερη κράτησή του και αποχώρησε με κατεβασμένο κεφάλι από τα δικαστήρια της πρώην οδού Ευελπίδων, μετά τη νέα προθεσμία που πήρε για να απολογηθεί, την Πέμπτη.
«Παρασύρθηκα και έκανα ό,τι έκανα», φέρεται ότι θα είναι ο βασικός ισχυρισμός του στο νέο του ραντεβού με τον ανακριτή. Σύμφωνα με όσα μεταφέρει σε ανθρώπους που συνομιλούν μαζί του, καθώς στην αστυνομία το μόνο που παραδέχτηκε ήταν η συμμετοχή του στη ληστεία, χωρίς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, η απόφαση να πάει μαζί με τον ομοεθνή συνεργό του στο super market πάρθηκε αστραπιαία. Για την ακρίβεια, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν είχε πάει βόλτα με τον έτερο δράστη (για τον οποίο λέει πως δεν ήταν φίλοι, αλλά ότι είχαν γνωριστεί το τελευταίο διάστημα), εκείνος αφού πρώτα είχαν πιει λίγα ποτά, του πρότεινε να πάνε και να κάνουν τη ληστεία.
espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια: