Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Σεμινάρια σε Κατερίνη και Αιγίνιο


ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2009
Article Author: Πολιτεία

Νέα τμήματα ταχύρρυθμων σεμιναρίων υλοποιούνται τον Μάιο από την Επιμελητηριακή Σχολή. Τη Δευτέρα 11 Μαΐου ξεκίνησε στην Κατερίνη, στην έδρα του Επιμελητηρίου, σεμινάριο με θέμα το μάρκετινγκ και οι εφαρμογές του στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Την προηγούμενη εβδομάδα ξεκίνησαν δύο ακόμη τμήματα σεμιναρίων στην Κατερίνη και στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στο Αιγίνιο, στα γνωστικά αντικείμενα της εκμάθησης των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και του μάρκετινγκ, αντίστοιχα.
Τα σεμινάρια στοχεύουν να μεταδώσουν άμεσα βασικές γνώσεις στους επιχειρηματίες σε θέματα που άπτονται της δραστηριότητάς τους. «Ιδρύσαμε την Επιμελητηριακή Σχολή τον Οκτώβριο του 2006 με την πεποίθηση ότι μέσα από τη λειτουργία της θα δημιουργηθούν νέες ιδέες και νέες ευκαιρίες για τους επιχειρηματίες του νομού ώστε να γίνουν πιο ανταγωνιστικοί στον κλάδο τους», υπογραμμίζει σχετικά ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.
Δικαίωμα συμμετοχής στα σεμινάρια έχουν οι επιχειρηματίες - μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας, οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις τους καθώς και μέλη της οικογένειάς τους. Σημειώνεται ότι σεμινάρια μπορούν να υλοποιηθούν και σε περιφερειακούς δήμους του νομού, αρκεί να συμπληρωθεί ικανοποιητικός αριθμός μελών που επιθυμούν να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο στην περιοχή τους.
Τα γνωστικά αντικείμενα των σεμιναρίων που υλοποιούνται δωρεάν από την Επιμελητηριακή Σχολή και για τα οποία τα ενδιαφερόμενα μέλη μπορούν να υποβάλλουν αίτηση παρακολούθησης είναι:
- Βασικές Αρχές Πληροφορικής και Εφαρμογής στη Διοίκηση και την Οικονομία - Τεχνικές Πωλήσεων και οι Χρυσοί Κανόνες Επιτυχίας του Αποτελεσματικού Πωλητή - Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων - Μάρκετινγκ - Αγγλικά στον Τουρισμό - Διαπραγματεύσεις - Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού - Εξυπηρέτηση πελατών - Τεχνικού ασφαλείας Β και Γ επικινδυνότητας. - Χρηματοοικονομική διαχείριση της επιχείρησης - Logistics
Δηλώσεις συμμετοχής καθημερινά 7:30π.μ.-3μ.μ. στο τηλέφωνο 2351047263
kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: