Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Θεαματική τρομοκρατική επίθεση Αβελτηρία αστυνομικών που αντίκρισαν τους δράστες, οι οποίοι διέφυγαν

ΤΕΤΕΑΡΤΗ 13 ΜΑΙΟΥ 2009
kathimerini.gr
Ειδικοί της Αντιτρομοκρατικής ερευνούν για τεκμήρια έξω από το κατεστραμμένο κατάστημα της Eurobank. Τα στοιχεία δείχνουν «Επαναστατικό Αγώνα».

Την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» δείχνουν τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι διωκτικές αρχές να βρίσκεται πίσω από τη νέα θεαματική τρομοκρατική επίθεση, που σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα σε υποκατάστημα της Eurobank στην Αργυρούπολη. Δύο από τους τέσσερις δράστες της επίθεσης ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με το πλήρωμα διερχόμενου περιπολικού, το οποίο όμως αιφνιδιάστηκε και δεν μπόρεσε να αντιδράσει με αποτέλεσμα οι τρομοκράτες να διαφύγουν με χαρακτηριστική ευκολία.

Η έκρηξη που σημειώθηκε στην τράπεζα ήταν ισχυρότατη, καθώς το ισόγειο του υποκαταστήματος ισοπεδώθηκε, μία τσιμεντένια κολόνα φωτισμού κόπηκε και υπέστησαν ζημιές κτίρια που βρίσκονται στην απέναντι πλευρά της οδού Βουλιαγμένης. Σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, ο ωρολογιακός μηχανισμός περιείχε 10 κιλά ζελατοδυναμίτιδας, ενώ έως αργά χθες το βράδυ δεν υπήρξε ανάληψη ευθύνης ούτε οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής είχαν αποδώσει καρπούς σχετικά με την ταυτότητα των δραστών.

kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: