Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Απίστευτη σκηνή στο Voice: Η Βανδή ξέσπασε on air σε κλάματα!


..

Ιδιαίτερα συγκινητικό ήταν το προτελευταίο Live του Voice. Η συγκίνηση και τα δάκρυα έδωσαν και πήραν με τους coaches σε κάποιες ιδιαίτερες περιπτώσεις να μη μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυα τους.
Χαρακτηριστικά είναι τα δάκρυα της Μελίνας Ασλανίδου όταν ο παίκτης της Νεκτάριος Μαλάς έκανε ντουέτο με τον Γιάννη Βαρδή σε τραγούδι του Αντώνη.
Η τραγουδίστρια ήταν φίλη του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη και κάθε φορά που ακούει τραγούδι του δε μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος επίσης δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα του μετά το ντουέτο. Και ήταν η Δέσποινα Βανδή εκείνη που προσπάθησε να ελαφρύνει το κλίμα.
Ωστόσο, λίγη ώρα νωρίτερα η Δέσποινα είχε τη δική της στιγμή, όταν ξέσπασε σε κλάματα στον «αέρα» του Live. Και προκάλεσε αμηχανία στο πλατό. Ήταν τη στιγμή που η Κατερίνα Καμπανέλη ερμήνευσε το τραγούδι «Τραγούδι της ερήμου» μαζί με τον Λάκη Παπαδόπουλο. Η Δέσποινα «λύγισε» και ξέσπασε σε κλάματα, κάνοντας τον Γιώργο Λιάγκα να της δώσει το λόγο κι ας ήταν παίκτρια του Μιχάλη Κουινέλη.
Η coach με δυσκολία εξήγησε ότι το τραγούδι αυτό την έφερε πίσω, όταν συμμετείχε στους Δύο ξένους, ενώ παραδέχτηκε ότι της θυμίζει τον πατέρα της που «έφυγε» από τη ζωή, πριν 16 χρόνια.
«Ήθελα να τελειώσει αυτό το τραγούδι. Μου το είχαν δώσει να το πω σε μια σειρά πριν χρόνια που πέρασε ως γκεστ. Θυμάμαι όταν μου είπαν να το πω δεν κατάλαβα το ειδικό βάρος που έχει. Δεν μπορώ να το ξαναπώ γιατί μου θυμίζει τον πατέρα μου. Αν βίωσες την απώλεια, είναι κάποια τραγούδια που σε “γρατζουνάνε” με κάθε νότα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: