Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

ΤΗΕ VOICE 2: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα


.......

ΤΗΕ VOICE 2: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα© Παρέχεται από: myself.gr ΤΗΕ VOICE 2: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα
Πρεμιέρα έκανε το «The Voice 2» το βράδυ της Κυριακής (15/02), με οικοδεσπότη τον Γιώργο Λιάγκα. Από το show δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι 4 Coaches δηλαδή ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Κουινέλης του συγκροτήματος "Stavento".
Η φάση των blind auditions ξεκίνησε και οι 4 coaches, καλούνται να αξιολογούν τους διαγωνιζόμενους, χωρίς να έχουν οπτική επαφή.
dafni© Παρέχεται από: myself.gr dafni
Δάφνη Τσούλια
17 ετών. Ερμήνευσε το «Κρύψου» της Νατάσας Μποφίλιου.
Η Δάφνη ζει στην Πετρούπολη και είναι μαθήτρια 3ης λυκείου. Έχει κάνει μερικά live σε καφετέριες, κάποιες συναυλίες στο θέατρο Πέτρας και έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμό του ωδείου «Φεστιβάλ νέων ταλέντων» Έκανε 9 χρόνια πιάνο, μόνη της μελετά κιθάρα και έχει κάνει μερικά χρόνια θεωρία.
«Μπράβο κορίτσι μου, μπράβο αστέρι μου» ήταν τα λόγια του Αντώνη που πάτησε πρώτος το κόκκινο κουμπί, ενώ ακολούθησαν η Δέσποινα και η Μελίνα.
Η πρόταση όμως την Μελίνας «να έρθεις εκεί που πρέπει να έρθεις» μάλλον ήταν αυτή που έπεισε την Δάφνη στο να επιλέξει την ομάδα της τραγουδίστριας.
stelios© Παρέχεται από: myself.gr stelios
Στέλιος Καρυπίδης
23 ετών. Ερμήνευσε το «best of you» των Foo Fighters.
Ο Στέλιος ζει στη Θεσσαλονίκη αλλά γεννήθηκε στη Γερμανία. Στα 7 του χρόνια επέστρεψαν στην Ελλάδα. Ο πατέρας του όμως επέστρεψε στη Γερμανία λόγω της οικονομικής κρίσης και έχει να τον δει 2 χρόνια. Είναι φοιτητής νοσηλευτικής και κάνει live σε μπαράκια εδώ και 6 χρόνια. Έχει κάνει μαθήματα φωνητικής, μπουζουκιού και κιθάρας.
Ο Στέλιος πολύ εκρηκτικός με την ερμηνεία του έκανε τις ¨καρέκλες¨ να γυρίζουν σαν τρελές. Οι coaches ενθουσιάστηκαν με την ερμηνεία του και πατούσε ο ένας το κουμπί του άλλου. Η μάχη της διεκδίκησης ανάμεσα στους 4 coaches ήταν μεγάλη αλλά η απόφαση του ροκά Στέλιου ήταν να μπει στην ομάδα του Αντώνη.
evats© Παρέχεται από: myself.gr evats
Εύα Τσάχρα
26 ετών. Ερμήνευσε «Αlways on the run” του Lenny Kravitz
Η Εύα ζει στο Γαλάτσι. Φοίτησε στο μουσικό γυμνάσιο Παιανίας. Έχει δίπλωμα μονωδίας και αρμονίας από το ωδείο Αθηνών. Πρόσφατα μπήκε στη χορωδία της Λυρικής ως έκτατο μέλος και είναι φοιτήτρια της Θεολογικής σχολής. Έχει συνεργαστεί με τον Γιάννη πάριο, τον Γιώργο Νταλάρα την Ελεονόρα Ζουγανέλη τον Νίκο Ζιώγαλα, τον Μπάμπη Στόκα την Λένα Παπαδοπούλου, τον Νίκο Βέρτη και τον Χρήστο Δάντη.
Στην blind audition ξεσήκωσε τους coaches που έκαναν τα πάντα για την δελεάσουν και να την έχουν στην ομάδα τους. Η Εύα επέλεξε την ομάδα του Μιχάλη πράγμα που ο ίδιος δεν περίμενε κάνοντας τον να “τρελαίνεται” από χαρά.
konitopoulos© Παρέχεται από: myself.gr konitopoulos
Γιάννης Κονιτόπουλος
25 ετών. Ερμήνευσε το « Θέλω να με νιώσεις» του Νίκου Βέρτη.
Ο Γιάννης μεγάλωσε στους Θρακομακεδόνες. Είναι η 8η γενιά των Κονιτοπουλέων, με μπαμπά τον Βαγγέλη Κονιτόπουλο που τον στηρίζει πάντα στις επιλογές του. Τραγουδάει επαγγελματικά 9 χρόνια, αλλά έχει τραγουδήσει από πολύ μικρός σε συναυλίες του πατέρα του. Έχει έναν προσωπικό δίσκο και 2 με τον αδελφό του ενώ έχει συνεργαστεί με την Πίτσα Παπαδοπούλου και τον Θέμη Αδαμαντίδη. Το πρώτο του κομμάτι το σύνθεσε σε ηλικία 18 ετών.
«Θα έπρεπε να μας πεις ένα νησιώτικο τραγούδι» είπε ο Αντώνης Ρέμος στο Γιάννη μιας και δεν κατάφερε με το τραγούδι του να πείσει τους coaches.
stavros© Παρέχεται από: myself.gr stavros
Σταύρος Χαλιαμπάλιας
22 ετών. Ερμήνευσε «μοναχογιός ο Κωνσταντής» του Ζαχαρία Καρούνη
Ο Σταύρος ζει στο Ηράκλειο. Σπουδάζει στο πρόγραμμα Εκκλησιαστικής και Ψαλτικής τέχνης στην ανώτατη εκκλησιαστική σχολή της Κρήτης. Έχει δίπλωμα μουσικοδιδάσκαλου στη Βυζαντινή μουσική και έχει φτάσει μέχρι την 3η αρμονία. Παίζει ούτι και λαούτο και μόλις ξεκίνησε φωνητική για να μπορέσει να διευρύνει τους ορίζοντές του και σε άλλα είδη μουσικής. Έχει συμμετάσχει σε ένα δίσκο προς τιμήν του Αγίου Γεωργίου Κωνσταντινούπολης με Βυζαντινούς ύμνους.
Ο Μιχάλης η Μελίνα η Δέσποινα και ο Αντώνης προσπάθησαν να τον κερδίσουν… όμως στον coach που είπε το ναι ήταν η Δέσποινα, λέγοντας του πόσο εκτιμά την παράδοση και την Βυζαντινή μουσική αλλά και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο τέλος για την επιλογή του κάνοντας την να συγκινηθεί.
akispanag© Παρέχεται από: myself.gr akispanag
Άκης Παναγιωτίδης
30 ετών. Ερμήνευσε το «Skyfall» της Adele
Ο Άκης γεννήθηκε στον Καναδά και μεγάλωσε εκεί μέχρι τα 7 του χρόνια. Έχει τελειώσει διοίκηση επιχειρήσεων και κάνει live σε διάφορα μπαράκια.παίζει κιθάρα ενώ έχει κάνει και κάποιες σπουδές στη θεωρία της μουσικής. Ο πατέρας του είναι τραγουδιστής (Στέλιος Πναγιωτιδης) ενώ ο παππούς του ήταν τερματοφύλακας της ΑΕΚ (Φώτης Παναγιωτίδης)
Από την πρώτη κιόλας νότα και οι 4 coaches γύρισαν τις καρέκλες τους πέφτοντας σε μια ανελέητη μάχη διεκδίκησης χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα. «Σε απαγάγω τώρα» είπε ο Αντώνης ενώ η Δέσποινα δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει το δυνατό της χαρτί λέγοντας του πως εκείνη ξέρει να βγάζει νικητές. Ο Μιχάλης όμως λέγοντας του πως δεν έχει κάπου άλλου να πάει και ταιριάζει μόνο σε αυτόν κατάφερε να κερδίσει τον Άκη και να τον έχει στην ομάδα του.
agapi© Παρέχεται από: myself.gr agapi
Αγάπη Ιτόγια
18 Ετών. Ερμήνευσε το «Ωδή στον Καραϊσκάκη του Διονύση Σαββόπουλου.
Η Αγάπη κατάγεται από τη Νιγηρία και ζει στη Θεσσαλονίκη. Ο μπαμπάς της είναι έμπορος και η μαμά της έχει κομμωτήριο. Έχει άλλα 3 αδέλφια. Ένας πελάτης της μαμάς της την άκουσε να τραγουδά Rihanna και από τότε ξεκίνησε το τραγούδι, έως κείνη τη στιγμή τραγουδούσε σε εκδηλώσεις.
Έχει ηχογραφήσει με τον Dispero, έχει δικό της άλμπουμ και έχει συμμετάσχει σε συναυλία στην Αριστοτέλους –αφιέρωμα στον Michael Jackson- που ήταν η πιο σημαντική στιγμή της.
Η Αγάπη δεν τα κατάφερε στην Blind audition με τους coaches να της μιλούν πολύ τρυφερά και να την παροτρύνουν να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά και σίγουρα θα βρει το δρόμο της.
marianna© Παρέχεται από: myself.gr marianna
Μαριάννα Αγνίδη
16 ετών. Ερμήνευσε το «Derniere danse» της Indila.
Η Μαριάννα ζει στη Γλυφάδα και είναι μαθήτρια 1ης Λυκείου. Έχει κάνει 4 χρόνια πιάνο. Η μαμά της τραγουδούσε ερασιτεχνικά και ο μπαμπάς της παίζει κιθάρα. Ως παιδί έχει παίξει στο «έχω ένα μυστικό». Είναι περιφανή γι τα πτυχία που έχει (lower στα αγγλικά και ένα στα γαλλικά) καθώς και ένα μετάλλιο στην ελεύθερη κολύμβηση.
Ανάμεσα στη Μελίνα και τον Μιχάλη, η Μαριάννα επέλεξε την ομάδα του Μιχάλη μιας και της υπενθύμισε ότι αυτός ήταν που γύρισε πρώτος! Στο τέλος η νεαρή έκανε και το χατίρι του Αντώνη να ερμηνεύσει ένα ρεφρέν από ένα ελληνικό τραγούδι. (Μη με πας απ το σπίτι- Πρωτοψάλτη.)
rigasant© Παρέχεται από: myself.gr rigasant
Αντώνης Ρήγας
23 ετών. Ερμήνευσε το «δεν έχω πολλά» της Γλυκερίας.
Ο Αντώνης κατάγεται από τη Ναύπακτο αι ζει στην Αθήνα. Σπουδάζει στο Εθνικό ωδείο πιάνο , κιθάρα σύνθεση και παρακολουθεί μαθήματα φωνητικής. Τραγουδά σε διάφορα μαγαζιά Αθήνας και έχει ηχογραφήσει δικά του τραγούδια.
Στην τελευταία νότα ο Αντώνης ήταν εκείνος που γύρισε και επέλεξε τον Αντώνη στην ομάδα του αποκαλώντας τον φωνή καμπάνα. Ενώ η Δέσποινα Βανδή του εξομολογήθηκε πως δεν γύρισε γιατί όπως μπερδεύτηκε αι δεν κατάλαβε αν η φωνή που άκουγε ήταν γυναικεία η αντρική.
evita© Παρέχεται από: myself.gr evita
Εβίτα Αγαίτση
20 ετών. Ερμήνευσε το τραγούδι «read a about it» της Emeli Sande
H Εβίτα ζει στη Θεσσαλονίκη με τους γονείς της, οι οποίοι είναι ξενοδοχοϋπάλληλοι. Είναι μοναχοπαίδι αι τη στηρίζουν που στην απόφαση της να γίνει τραγουδίστρια. Φοιτά στη σχολή Καλών τεχνών του Α.Π.Θ. είναι σε αρχάριο επίπεδο στο πιάνο και κάνει δυο χρόνια φωνητική στο Σύγχρονο ωδείο Θεσσαλικής.
Η Εβίτα δεν κατάφερε να κάνει τους coaches να γυρίσουν με τη Δέσποινα να της είπε χαρακτηριστικά, «στεναχωρήθηκα που δεν γύρισα , ήταν άτυχη στιγμή»
nektarios© Παρέχεται από: myself.gr nektarios
Νεκτάριος Μάλλας
43 ετών. Ερμήνευσε το τραγούδι «θα θελα να σουν εδώ» του Αντώνη Βαρδή.
Ιδιαίτερη προσωπικότητα τόσο εξωτερικά όσο και σαν χαραχτήρας. Ο 43 χρόνος Νεκτάριος γεννήθηκε χωρίς την αίσθηση της όρασης. Αυτό συνέβη επειδή η μητέρα του κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της έπαιρνε φάρμακα
Έχει αντιμετωπίσει δύσκολη εφηβεία όμως πάντα έβρισκε διέξοδο στη μουσική. Έχει παιδιά ένα κορίτσι 17 ετών αι ένα αγόρι 14 ετών. Τα παιδιά του ζουν με τη μητέρα τους στη Θεσσαλονίκη.
Ο Νεκτάριος είναι μουσικός των δρόμων.
Τα δυο κορίτσια ρίχτηκαν στη μάχη της διεκδίκησης στην κυριολεξία στο παρά πέντε. Με τη Μελίνα να κερδίζει στην ομάδα της τον Νεκτάριο. Όσο για τα δυο που δεν πάτησαν το κουμπί ο Νεκτάριος δεν σταμάτησε να τους πειράζει δείχνοντας την έντονη αίσθηση του χιούμορ του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: