Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2015

Να μή λυπάστε τους Ελληνες κ Σόιμπλε.. να λυπάστε αυτούς που σας στηριζουν..

..

Ο απαράδεκτος ακραίος και άστοχος οικονομολόγος της πολιτικης της λιτότητας, τόλμησε να αποκαλέσει τους Ελληνες ανεύθυνους γιατί ψήφισαν Σύριζα. Αυτό το αποκρουστικό πρόσωποτης ΕΕ, τόλμησε να θίξειτον Ελληνικό λαόκαιτης περηφάνεια του.Αξίζει ένα ολοκληρωτικό πολιτικό γιουχάισμα.. και σας το λέω εγώ που δέν ψήφιζα Σύριζα.Τί είπε ο άνθρωπος;
 -Είπε.... «Λυπάμαι τους Ελληνες» δήλωσε σε συνέντευξή του στο γερμανικό ραδιόφωνο χθες το πρωί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Β. Σόιμπλε. Σχολιάζοντας την πρόταση του κ. Γ. Βαρουφάκη για ένα πανευρωπαϊκό κοινωνικό πρόγραμμα, τη χαρακτήρισε «χάσιμο χρόνου» ενώ διακήρυξε ότι απεύχεται ένα Grexit, σπεύδοντας να προσθέσει: «Το ερώτημα είναι αν το θέλουν και οι Ελληνες. Ας περιμένουμε. Ισως αυξηθεί η συναίσθηση». 

- Σωστά και έυστοχα του απάντησε ο Ελληνας κυβερνητικός εκπρόσωπος που είπε ότι «η ελληνική κοινωνία μπορεί να κρίνει το ποιος είναι υπεύθυνος και ποιος ανεύθυνος» και πρόσθεσε ότι «ο κόσμος έχει αρχίσει να αντιλαμβάνεται ότι ευθύνη είναι να διεκδικείς αξιοπρέπεια, να διεκδικείς ανάσες για τους πολίτες της χώρας σου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: