Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΠΑΟΚ: Αποδοκιμασίες και... πλιάτσικο στην Τούμπα από οπαδούς!

Αποδοκιμασίες και... πλιάτσικο στην Τούμπα από οπαδούς! 
..

Μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον ΟΦΗ.Αποδοκιμασίες και... πλιάτσικο στην Τούμπα από οπαδούς!
Περισσότεροι από 250 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου ν’ αποδοκιμάσουν τους παίκτες την διοίκηση και το τεχνικό τιμ.
Επεισόδια στο γήπεδο της Τούμπας, με την άφιξη της αποστολής του ΠΑΟΚ! Οι οπαδοί που ήταν συγκεντρωμένοι προπηλάκισαν τους παίκτες, ενώ κάποιοι ποδοσφαιριστές είδαν μικρές καταστροφές στα αυτοκίνητά τους
Περισσότεροι από 250 οπαδοί του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου ν’ αποδοκιμάσουν τους παίκτες την διοίκηση και το τεχνικό τιμ. Από νωρίς υπήρξε κινητοποίηση του κόσμου και επικράτησε ένα πανδαιμόνιο μόλις κατέβηκαν οι ποδοσφαιριστές από το λεωφορείο, το οποίο μετέφερε την αποστολή συνοδεία περιπολικών. Οι σεκιούριτι του «δικεφάλου» έκαναν ό,τι μπορούσαν για να τους βάλουν στα αυτοκίνητά τους για ν’ αποχωρήσουν!
Οι οπαδοί ζητούσαν να βρεθούν στην Τούμπα οι Άγγελος Αναστασιάδης και Ζήσης Βρύζας για να δώσουν εξηγήσεις. Ο τεχνικός διευθυντής μπορεί να μην ήταν μαζί με την ομάδα όμως άκουσε τα περισσότερα συνθήματα. Από τους παίκτες, μόνο οι έλληνες τα άκουσαν και περισσότερο οι Κατσικάς και Γλύκος, ενώ ο Μακ ήταν ανάστατος καθώς διαπίστωσε πως το αυτοκίνητο παραβιάστηκε με τους διαρρήκτες να του παίρνουν προσωπικά αντικείμενα, αλλά και το πορτοφόλι του.
ΑΠηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: