Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Καβγάς Καμμένου-Θεοδωράκη για την ΕΡΤ - ΒΙΝΤΕΟ

...
Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ Πάνου Καμμένου και Σταύρου Θεοδωράκη κατά τη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων της κυβέρνησης. Μάλιστα, ο επικεφαλής του Ποταμιού έστρεψε τα πυρά του και κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου για σχόλια που έκανε.

Αφορμή για τον καβγά στάθηκε η τοποθέτηση του κ. Καμμένου για την ΕΡΤ: «Ο κ. Θεοδωράκης μίλησε για την ΕΡΤ. Όμως πόσα έπαιρνε ο ίδιος για τις συμπαραγωγές της ΕΡΤ και τη βούλιαξε; Αυτοί που έπαιρναν 20άρια και 30άρια. Ας έρθει να ζητήσει συγγνώμη και ας συμπαραταχθεί κοντά μας».

Ο κ. Θεοδωράκης, που απουσίαζε από την αίθουσα την ώρα της ομιλίας του κ. Καμμένου, λίγο νωρίτερα είχε δηλώσει πως οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είναι η ακροδεξιά συνιστώσα της κυβέρνησης. Μετά τη δήλωση Καμμένου ζήτησε το λόγο επί προσωπικού.

Στο σημείο αυτό η Πρόεδρος της Βουλής είπε χαρακτηριστικά: «Θα σας δώσω το λόγο, αλλά πότε προλάβατε να ακούσετε τι είπε ο κ. Καμμένος;».

Αμέσως, ο Γρηγόρης Ψαριανός έσπευσε να πει «και οι τοίχοι έχουν αυτιά» και η πρόεδρος απάντησε: «Μάλλον ο κ. Ψαριανός αυτοπροσδιορίζεται ως τοίχος».

Αφού ο επικεφαλής του Ποταμιού κάλεσε την κ. Κωνσταντοπούλου να τελειώνει με τα «ευφυολογήματα και τα ανέκδοτα», είπε απευθύνθηκε στον κ. Καμμένο:

«Θέλω να πω στον προηγούμενο ομιλητή ότι δεν είμαστε όλοι πλούσιοι και δεν ζούμε με τα λεφτά των πατεράδων μας. Υπάρχουν άνθρωποι που δούλεψαν και ήταν υποχρεωμένοι να δουλέψουν σε μεγάλα μαγαζιά. Είμαστε υπερήφανοι γι' αυτή τη ζωή που χτίσαμε. Για να μπούμε στην πολιτική αφήσαμε τις δουλειές μας».

Και ο κ. Καμμένος απάντησε: «Και εγώ δούλεψα επί πολλά χρόνια. Ο πατέρας μου δούλεψε και πλήρωνε φόρους, αλλά 20 χιλιάδες από την ΕΡΤ δεν έπαιρνε. Υπήρχαν εργαζόμενοι με 700 ευρώ που απολύθηκαν, γιατί κάποιοι σαν και εσάς έπαιρναν τη μερίδα του λέοντος».
...δειτε το βιντεο....


ΝΟΟΖ

Δεν υπάρχουν σχόλια: