Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

ΜΕ ΚΩΣΤΑ ΧΑΤΖΗΔΙΜΠΑ ΚΑΙ ΘΩΜΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΑ Η ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ 1-1 ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ (video & photos).

..

Με τα δικά μας παιδιά τον Κώστα Χατζηδίμπα (ΠΑΟΚ) και τον Θωμά Τσιμπούκα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) στη σύνθεσή της η Εθνική Παίδων, σε τουρνουά στις Σέρρες ήλθε ΙΣΌΠΑΛΗ 1-1 με την Τουρκία.

Η συμμετοχή των δύο παιδιών στην ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ, μάλιστα στο τμήμα των γεννηθέντων το 1998, ενω τα παιδιά είναι γεννηθέντες το 1999, δείχνει την ποδοσφαιρική τους ποιότητα .

Η συμμετοχή στις Εθνικές ομάδες αυτών των παιδιών, αλλά και άλλων δύο απο την Κατερίνη ΤΟΠΑΛΙΔΗΣ ΣΑΒΒΑΣ (ΠΑΟΚ), ΤΖΙΝΟΒΙΤΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ) στην Εθνική Νέων (γενηθ 1997), αποτελεί τιμή για την Πιερία.Να θυμίσουμε ότι είναι παιδιά που απο το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο έκαναν το μεγάλο άλμα σε όμάδες της superleague.

******************************************************************

......το ρεπορτάζ για την Εθνική παρακάτω απο το http://www.serraikanea.gr,,,

Σέρρες - Εθνικές Παίδων: Ελλάδα - Τουρκία 1-1 (video & photos).

Iσόπαλη αναδείχθηκε η Εθνική Παίδων, με την αντίστοιχη της Τουρκίας, στο πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες στις Σέρρες...
Στον αγώνα κυριάρχησαν οι δυνατές μονομαχίες, με τρεις και τέσσερις παίχτες να πέφτουν στη μπάλα σε κάθε φάση, ενώ οι καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες ήταν λίγες. Η Ελληνική ομάδα προηγήθηκε με το Βαγγέλη Παυλίδη της Μπόχουμ (κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση φάουλ) στο 10ο λεπτό, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 37' με τον Alperen Sahin (κοντινή προβολή έπειτα από στημένη φάση).
Περισσότεροι από 400 φίλοι του ποδοσφαίρου βρέθηκαν στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών, ενώ την Πέμπτη θα δοθεί στις 3.30μμ ο δεύτερος αγώνας μεταξύ των δύο ομάδων.
Για την Ελλάδα ξεκίνησαν οι: Γαβαλάς, Τσιμπούκας (41΄ Μασούρας), Κατράνης (41΄ Νικολάου), Ευαγγέλου, Ρέτσος, Νάτσος (41΄ Λάμπρου), Μίγγος (41΄ Χατζηδίμπας), Καπτέλι (41΄ Δοδοντσάκης), Παυλίδης (41΄ Σαμπανίδης), Λημνιός (41΄ Μπουζούκης), Κιρτζιαλίδης (41΄ Καραμήτος).
Για την Τουρκία ξεκίνησαν οι: Mehmet Asci, Arda Hilmi Sengul, Siyar Kepir, Merih Demiral, Celil Yuksel, Kerem Bulut, Alperen Sahin, Berkant Gumer, Berkat Ozcan, Cengizhan Akgun και Demirhan Ozturk.
http://www.serraikanea.gr/ Toυ Γιώργου Ευθυμιάδη
======================
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


ΦΩΤΟ

Για το φωτορεπορτάζ της αναμέτρησης κάνε κλικ εδώ


athlitikipierias.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: