Θεσσαλονίκη: το ινστιτούτο μασάζ που ήταν... οίκος ανοχής! Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης


Θεσσαλονίκη: το ινστιτούτο μασάζ που ήταν... οίκος ανοχής!
​Παράνομος οίκος ανοχής, ο οποίος λειτουργούσε συγκαλυμμένα ως ινστιτούτο παροχής υπηρεσιών μασάζ και στεγαζόταν σε διαμέρισμα στο κέντρο της..
Θεσσαλονίκης, εντοπίστηκε από την αστυνομία
Συνελήφθη ο 48χρονος μισθωτής του χώρου και ιδιοκτήτης της επιχείρησης, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για Διευκόλυνση Ακολασίας άλλων. 
Έπειτα από συστηματική έρευνα, πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική επιχείρηση στο εν λόγω διαμέρισμα το μεσημέρι της Τετάρτης.
Όπως προέκυψε, ο 48χρονος κανόνιζε ο ίδιος τα επ’ αμοιβή ραντεβού και τις ερωτικές συνευρέσεις των γυναικών που εργάζονταν στην επιχείρηση με διάφορους πελάτες, τα οποία πραγματοποιούνταν εντός του διαμερίσματος
Για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών είχε εγκατασταθεί στον προσφερόμενο χώρο μία αλλοδαπή γυναίκα, σε βάρος της οποίας βεβαιώθηκε πταισματική παράβαση του Νόμου περί Εκδιδομένων προσώπων, καθώς δεν διέθετε την απαιτούμενη άδεια και τα απαραίτητα πιστοποιητικά. 
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.  
http://www.star.gr