Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Καμίνης: «Θα δημοσιοποιήσω ποια κόμματα βρωμίζουν την Αθήνα με αφίσες»

Καμίνης: «Θα δημοσιοποιήσω ποια κόμματα βρωμίζουν την Αθήνα με αφίσες» 

Καμίνης: «Κάποια κόμματα ζουν στον 18ο αιώνα - θα ξηλώνουμε αφίσες από παντού!»
«Παρά την έκκλησή μου, κάποιοι..
συνεχίζουν την αφισορύπανση», ανέφερε το βράδυ της Πέμπτης ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης στον προσωπικό λογαριασμό του στο twitter: «Θα υποχρεωθώ, σύντομα, να δημοσιοποιήσω τα κόμματα που βρωμίζουν την Αθήνα», καταλήγει ο κ. Καμίνης, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την δυσαρέσκεία του.

«Η μάχη των συνεργείων καθαριότητας είναι σκληρή. Κατεβάζουν κάθε αφίσα που ανεβαίνει, με τεράστιο κόστος για τον δημότη», συνεχίζει σε επόμενη ανάρτησή του ο κ. Καμίνης στο δημοφιλές ιστότοπο.

Υπενθυμίζεται πως πριν από μερικές ημέρες ο κ. Καμίνης είχε δηλώσει στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ πως οι αφίσες που αναρτώνται σε στύλους, κολώνες και άλλα σημεία της πόλης παράνομα θα ξηλώνονται άμεσα, ενώ είχε σημειώσει πως συνεργεία του δήμου έχουν ήδη κατεβάσει αφίσες που αναρτήθηκαν όπου τύχει.

«Στις προηγούμενες εκλογές μαζέψαμε 20 τόνους χαρτί», είχε τονίσει στο παρελθόν ο δήμαρχος Αθηναίων.

Σημειώνεται ότι σε επιστολή του πριν από λίγες ημέρες ο δήμαρχος Αθηναίων έχει ζητήσει από τους πολιτικούς αρχηγούς να σεβαστούν την πόλη της Αθήνας και να μην προχωρήσουν σε παράνομη αφισοκόλληση.

«Ο δήμος Αθηναίων δεν πρόκειται να ανεχθεί ενέργειες που υποβαθμίζουν την ποιότητα ζωής στην πόλη», είχε αναφέρει τότε ο κ. Καμίνης στην επιστολή του.

ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: