Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

τί λέει στο newpost εκπρόσ της τράπεζ για τον θάνατο στην ουρά

ti-apanta-sto-newpost-ekproswpos-ths-trapezas-gia-to-thanato-sthn-oyra 
Τι απαντά στο newpost εκπρόσωπος της τράπεζας για τον θάνατο στην ουρά. Τραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στο υποκατάστημα της ..
Εθνικής Τράπεζας στην Τούμπα όταν έχασε τις αισθήσεις του ο 70χρονος συνταξιούχος.Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Επικοινωνίας της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρη Σπυρόπουλο, «δέκα λεπτά πριν λιποθυμήσει ο 70χρονος έκατσε σε έναν καναπέ, προφανώς αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία. Οι υπάλληλοι της τράπεζας έσπευσαν αμέσως προς τον άνθρωπο. Άμεσα ο χώρος εκκενώθηκε, προκειμένου να υπάρχει γύρω του ηρεμία και κλήθηκε το ΕΚΑΒ. Όλο αυτό κράτησε περίπου 10 λεπτά, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο και να τον παραλάβει. Μάθαμε ότι στο νοσοκομείο κατέληξε», λέει στο newpost ο κ. Σπυρόπουλος.
Όπως προσθέτει: «οι υπάλληλοι της τράπεζας έκαναν ό,τι προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις, τον βοήθησαν όσο μπορούσαν, μέχρι να τον παραλάβουν οι νοσοκόμοι».
Ο 70χρονος βρισκόταν στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας της οδού Λαμπράκη, στην Τούμπα, όταν έχασε τις αισθήσεις του, λίγο μετά τις 11.00 ενώ περίμενε τη σειρά του, μαζί με δεκάδες άλλους φορολογούμενους.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ο ηλικιωμένος είχε υποστεί ανακοπή και οι διασώστες έκαναν καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο διασωληνωμένο.
Εκεί οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον επαναφέρουν στη ζωή.
http://newpost.gr/Ρεπορτάζ: Ντίνα Καραμάνου

Δεν υπάρχουν σχόλια: