Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Μπουτάρης: «Βλακώδης η αξιολόγηση,θα ..


Μπουτάρης: «Βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης, αλλά θα συναινέσουμε με πόνο καρδίας»

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-Μπουτάρης: «Βλακώδης η ιστορία της αξιολόγησης, αλλά θα συναινέσουμε με πόνο καρδίας»."Είναι βλακώδης..
η ιστορία της αξιολόγησης, αλλά θα συναινέσουμε με πόνο καρδίας και θα επιδιώξουμε να αλλάξει το σύστημα", δήλωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, στη διάρκεια της σημερινής συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου με αφορμή τον επανέλεγχο των συμβάσεων των εργαζόμενων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και την αξιολόγηση τους.

Ο κ.Μπουτάρης ζήτησε από τους εργαζόμενους του δήμου να επιτρέψουν τους ελεγκτές δημόσιας διοίκησης να ολοκληρώσουν τη διαδικασία σε ότι αφορά τον επανέλεγχο των συμβάσεων.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Σταύρος Καλαφάτης, σχολιάζοντας τη δήλωση του δημάρχου ανέφερε: "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ δεν γίνεται", υπογραμμίζοντας παράλληλα πως "εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ακολουθήσουμε το νόμο. 'Εχουμε πάγια θέση. Υπερασπιζόμαστε τους νόμους και το Σύνταγμα".

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης "Θεσσαλονίκη - Ανοιχτή Πόλη" έκανε λόγο για "γκεμπελική, κυβερνητική προπαγάνδα", ενώ ο Γιάννης Δελής, από τη "Λαϊκή Συσπείρωση", ανέφερε "αυτός είναι ο πραγματικός Μπουτάρης, ο προηγούμενος ήταν ο προεκλογικός".
ΗΜΕΡΗΣΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: