Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΑΤΕΡΙΝΗ:Ελεγχοι στη διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Στοχευμένοι έλεγχοι στο πλαίσιο της αντιμετώπισης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Συνελήφθησαν συνολικά τέσσερα (4) άτομα, κατά το
τελευταίο 24ωρο, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών

Από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, διενεργούνται καθημερινά στοχευμένοι έλεγχοι με σκοπό την αντιμετώπιση της διακίνησης των ναρκωτικών ουσιών, στο πλαίσιο των οποίων πραγματοποιήθηκαν οι κάτωθι συλλήψεις:

Συγκεκριμένα:

* Στις 28.09.2014 το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδό Ελασσόνος - Κατερίνης (ύψος Νεοκαισάρειας Πιερίας), από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Πιερίας, συνελήφθη ένας 47χρονος ημεδαπός, ο οποίος επέβαινε σε Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο, διότι σε αστυνομικό του έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε μία σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 109 γραμμαρίων. Επιπλέον, στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης καθαρού βάρους 2,1 γραμμαρίων. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Κατερίνης.

* Στις 28.09.2014 το βράδυ, στα Γιαννιτσά Πέλλας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών, συνελήφθησαν ένας 34χρονος ημεδαπός, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό τους έλεγχο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες και κατασχέθηκαν:

> μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 1,5 γραμμαρίων στην κατοχή του 34χρονου,

> δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού μικτού βάρους 31,4 γραμμαρίων στην κατοχή του 23χρονου και

> μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 4,1 γραμμαρίων στην κατοχή του 20χρονου.

Επιπλέον, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος μίας 47χρονης ημεδαπής για πώληση ναρκωτικών ουσιών, διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, διέθεσε στον 20χρονο την παραπάνω ποσότητα κάνναβης που βρέθηκε στην κατοχή του. Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Γιαννιτσών.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους κ. Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: