Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

Ποιο κράτος οραματίζονται ως το 1o μουσουλμανικό....

20140930_542a6e0902efd 
Ποιο κράτος οραματίζονται (με σύμμαχο την Τουρκία) ως το πρώτο μουσουλμανικό στην Ευρώπη οι Ισλαμιστές.Στην επίτευξη του..
στόχου τους θα συνδράμει και η Τουρκία μόλις ενταχτεί στην Ε.Ε.!!! Το μουσουλμανικό κόμμα της Δανίας (DAMP) υποστηρίζει ότι η χώρα θα γίνει το πρώτο μουσουλμανικό κράτος στην Ευρώπη, με ανακοίνωση Τύπου που εξέδωσε στα αγγλικά και τα δανέζικα για να γίνει κατανοητός από όλους ο αντικειμενικός τους σκοπός.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Σας εγγυόμαστε ότι τα πάντα θα είναι καλύτερα στην μουσουλμανική Δανία. Όχι ναρκωτικά, όχι έγκλημα, αλλά ειρήνη και ανθρωπισμός αντί για κουλτούρα των ναρκωτικών, ανηθικότητα, εγκλήματα κατά των δικαιωμάτων των ανθρώπων και βία, όπως ισχύει μέχρι σήμερα»! Τι γλυκούλια που είναι τα μουσουλμάνια…. θα υπερασπιστούν και τα ανθρώπινα δικαιώματα!

Για να συνεχίσουν, λέγοντας: «Κάθε μετανάστης ή μουσουλμάνος που βρίσκεται σε δανέζικη φυλακή θα απελευθερωθεί, γιατί υπάρχει η πιθανότητα να έχει κατηγορηθεί αδίκως και όλες οι υποθέσεις θα ερευνηθούν από την αρχή πολύ προσεκτικά. Το μουσουλμανικό κόμμα θα γίνει το μεγαλύτερο κόμμα στην Δανία και θα γίνει και πολύ σύντομα. Πρώτη ημέρα, αφού η Τουρκία γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, περίπου ένα εκατομμύριο μουσουλμάνων ηλικίας 20-50 ετών θα μεταβούν στην Δανία και μετά από αυτό η Δανία θα γίνει μουσουλμανική. Να είστε έτοιμοι!», καταλήγει η… θριαμβευτική ανακοίνωση των μουσουλμάνων της Δανίας.

Βάσει των πρόσφατων στατιστικών στοιχείων, περίπου 700.000 μουσουλμάνοι ζουν στην Δανία, αριθμός που θα μπορούσε να εκλέξει 60 μουσουλμάνους αντιπροσώπους στην δανέζικη βουλή και κατ’ επέκταση στην κυβέρνηση της χώρας.

Ε.Μ.

Πηγή: Hellasforce

Δεν υπάρχουν σχόλια: