Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΠΑΟ: Ετοιμάζει πρόταση για Μπεργκ.Ο Νταμπίζας δήλωσε

ΠΑΟ: Ετοιμάζει πρόταση για Μπεργκ 
ΠΑΟ: Ετοιμάζει πρόταση για Μπεργκ.Ο Νίκος Νταμπίζας δήλωσε χθες πως το προσεχές διάστημα η διοίκηση του Παναθηναϊκού θα κάνει επαφές..
με παίκτες για να διασφαλίσει το μέλλον τους στην ομάδαΠρώτος στη λίστα είναι ο Μάρκους Μπεργκ. Πρόκειται αναμφίβολα για το μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο των «πράσινων» και πληροφορίες αναφέρουν πως η ΠΑΕ σχεδιάζει να του κάνει πρόταση για επέκταση συνεργασίας, που θα προβλέπει αυξημένες αποδοχές, αλλά και μεγαλύτερη ρήτρα. Στόχος είναι η παραμονή του για το μεγαλύτερο δυνατό χρονικό διάστημα, αλλά και η… προστασία της ομάδας από επίδοξους μνηστήρες που αν θελήσουν να τον αποκτήσουν, θα χρειαστεί να δώσουν ένα ευσεβές ποσό.

Ο 28χρονος άσος δεσμεύεται μέχρι το 2017 και το συμβόλαιό του για φέτος προβλέπει 450.000 ευρώ και για τα επόμενα δύο χρόνια 500.000 ευρώ «καθαρά», ενώ προβλέπονται ξεχωριστά μπόνους για την κατάκτηση πρωταθλήματος, του Κυπέλλου και τη συμμετοχή σε ομίλους του Champions ή του Europa League.

Σύμφωνα, πάντως, με τον «Τρελό του Χωριού» στη SportDay, πέρα από τον Μεντί Αμπέντ, ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να αναζητήσει και φορ με έφεση στο γκολ στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, εφόσον δεν προσφέρουν σκορ οι Πέτριτς, Καρέλης ή Μπερίσα στο διάστημα της απουσίας του Μπεργκ και μετά.

Ανησυχία για το… αμυντικό χαφ
Πονοκέφαλος υπάρχει στον Παναθηναϊκό για τη θέση του αμυντικού χαφ. Ο Μέντες είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το ματς της Πέμπτης με την Εστορίλ στην Πορτογαλία για το Europa League, ενώ ο Λαγός δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις από το ελαφρύ διάστρεμμα που αποκόμισε την Κυριακή απέναντι στη Νίκη Βόλου.

Ο Γιάννης Αναστασίου σχεδιάζει να επαναφέρει τον Κοτσόλη αντί του Στιλ κάτω από τα δοκάρια, ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος ίσως πάρει τη θέση του Μπούρμπου στην τετράδα της άμυνας δίπλα σε Νάνο, Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή. Αν ο Λαγός δεν είναι διαθέσιμος, ο Δώνης θα παίξει σαν αμυντικό χαφ, με τον Ζέκα δίπλα του, ενώ ο Ζέκα σίγουρα και δύο εκ των Ντίνα, Κλωναρίδη και Ατζαγκούν θα πάρουν θέση πίσω από τον Πέτριτς, που λογικά θα είναι ο σέντερ φορ.

Πηγή: http://www.greek-inews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: