Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ lIVE ΤΩΡΑ.ΕΔΩ!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΕΔΩ: ΤΩΡΑ::

Παρών στην εκδήλωση και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής - Η εκδήλωση οργανώνεται συμβολικά στο ξενοδοχείο Athos Pallas, στο χώρο που έγινε το πρώτο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας

Στην εκδήλωση για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, στο ξενοδοχείο «Άθως Παλάς», στην Καλλιθέα Χαλκιδικής, μιλά ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της ομιλίας του στην ταυτότητα της παράταξης που δεν έχει αλλάξει μέχρι και σήμερα, που φέρνει το μήνυμα της εθνικής ενότητας, ενώ μίλησε και για το μεγάλο έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή που άφησε σαν κληρονομιά σήμερα προς όλους μας. 

«Αισθάνομαι μοναδική τιμή σήμερα γιατί βρίσκομαι σήμερα εδώ.  Γιορτάζουμε 40 χρόνια αγώνων και νιώθω συγκίνηση που βρίσκομαι εδώ μπροστά σας. Αναγνωρίζω σήμερα εκατοντάδες αγαπημένα πρόσωπα, όπως ο Κώστας Καραμανλής. Έχουμε την δια όψη, αλλά έχουμε την ίδια φλόγα. Ο αγώνας για μια ισχυρή πατρίδα δεν τελειώνει ποτέ. Για να κάνεις άλμα στο μέλλον, πρέπει να πατάς γερά στο παρόν. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε Νεοδημοκράτες. Το έργο του Κωνσταντίνου Καραμανλή αναγνωρίζεται από όλους του Έλληνες αλλά και από όλο τον κόσμο στο εξωτερικό. Με τον αγώνα του εκείνος έβαλε κοινωνικά θεμέλια σε αυτό που ονομάζεται κράτος ευθύνης. Η αγάπη για την πατρίδα απαιτεί την εθνική ενότητα.  Εθνική συμφιλίωση για να μη γίνουν τα ίδια λάθη, τα λάθη του παρελθόντος. Αυτή είναι η ταυτότητα της παράταξης».

Με αυτά τα λόγια ο Αντώνης Σαμαράς ξεκίνησε την ομιλία του, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι αυτή η παράταξη κράτησε τη χώρα στα πόδια της και τη γλίτωσε από τη χρεοκοπία.






Το λόγο θα λάβουν στη συνέχεια στενοί συνεργάτες του ιδρυτή του κόμματος Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπως οι πρώην υπουργοί Πέτρος Μολυβιάτης και Γιάννης Βαρβιτσιώτης, καθώς και ο πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Συγγρού, το μεθεπόμενο Σάββατο, 4 Οκτωβρίου, ανήμερα της επετείου, θα ακολουθήσει νέα εκδήλωση στην Αθήνα, όπου ο κ. Σαμαράς θα μιλήσει για το παρόν και το μέλλον του κόμματος και, κατά τους συνεργάτες του, θα απευθύνει προσκλητήριο ενότητας όλων των δυνάμεων της Κεντροδεξιάς.    






ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: