Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΗΣ 6ΗΣ ΕΒΕΠ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πραγματοποιήθηκαν  χθες το βράδυ με μεγάλη λαμπρότητα τα εγκαίνια της 6ης Εμποροβιοτεχνικής έκθεσης Πιερίας στην Ανδρομάχη Κατερίνης..
χοροστατούντος του μητροπολίτη Κίτρους κ. Γεωργίου και με την παρουσία του υφυπουργού Ανάπτυξης Γεράσιμου Γιακουμάτου, των




.
βουλευτών της ΝΔ Πιερίας Άννα Μάνη, Κώστα Κουκοδήμου και Δημήτρη Χριστογιάννη, του βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης Τάσου Κουράκη, του δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, του πρόεδρου του επιμελητηρίου Πιερίας Ηλία Χατζηχριστοδούλου, του πρόεδρου της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων Ελλάδος Κώστα Μίχαλου, του προέδρου συνδέσμου εξαγωγέων βορείου Ελλάδος Δημήτρη Λακασά, του πρώην περιφερειάρχη κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτη Ψωμιάδη και πλήθους κόσμου. 

ΚΑΤΕΡΙΝΗ : Εντυπωσιάστηκε από την 6η ΕΒΕΠ ο υπουργός ανάπτυξης

Εντυπωσιασμένος έμεινε από την ξενάγηση στα περίπτερα της 6ης εμποροβιοτεχνικής έκθεσης Πιερίας χθες το βράδυ ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Γεράσιμος Γιακουμάτος, συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του επιμελητηρίου Ηλία Χατζηχριστοδούλου. Πάντως τα περίπτερα της έκθεσης είναι φέτος κατά πολύ αυξημένα σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές και μάλιστα από ό,τι ανέφερε ο πρόεδρος στην ομιλία του φέτος η συμμετοχή έσπασε το ρεκόρ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: