Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Στην Κατερίνη χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου

Στην Κατερίνη χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής θεμάτων αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου.Επιμένουμε σε ..
μια διαφορετική διαχείριση.
Στην Κατερίνη βρέθηκε χθες ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συντονιστής θεμάτων αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου. Αφορμή για την επίσκεψη στάθηκε το θέμα του ακτινιδίου, ενώ το πρωί ο κ. Αποστόλου συναντήθηκε με την επιτροπή ακτινιδιοπαραγωγών Πιερίας.

Αργότερα κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ο συντονιστής θεμάτων αγροτικής ανάπτυξης του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στα προβλήματα των αγροτών αλλά και στο θέμα των εκλογών.

Ο Ζήσης Ζάννας

Καλωσορίζοντας τον Βαγγέλη Αποστόλου στην Πιερία ο γραμματέας της Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας ζήσης Ζάννας, τόνισε πως το μέγα ζήτημα των ακτινιδιοπαραγωγών οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στις καταστροφικές πολιτικές της συγκυβέρνησης. Πρόσθεσε μάλιστα πως η Ν.Ε. της Πιερίας συνεχίζει τις πρωτοβουλίες της για να βοηθήσει της ανασυγκρότηση της Πιερίας. Μάλιστα ο κ. Ζάννας δήλωσε βέβαιος πως σύντομα θα προκύψουν ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις που θα φέρουν τις εκλογές και την ανατροπή στην εξουσία.

Ο Στέργιος Καστόρης

Την αναστάτωση του αγροτικού κόσμου της Πιερίας για το θέμα του ακτινιδίου εξέφρασε και το μέλος της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Στέργιος Καστόρης κάνοντας λόγο για ένα τεράστιο πρόβλημα. Όπως είπε και οι δύο κύριες παραγωγές της Πιερίας, ο καπνός και το ακτινίδιο έχουν πληγεί ανεπανόρθωτα.

Ο Βαγγέλης Αποστόλου

Την άποψη ότι η ελληνική κυβέρνηση έπρεπε να αντιταχθεί στα αντίμετρα της Ε.Ε. κατά της Ρωσίας εξέφρασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλης Αποστόλου, υπογραμμίζοντας πως το κόμμα του επιμένει σε μία διαφορετική διαχείριση.

"Εμείς δεν βλέπουμε το γεγονός ότι ο αγροτικός κόσμος αφορά μόνο το 6% της απασχόλησης, αλλά πάνω από το 50% της κοινωνίας μας έχει άμεση ή έμμεση σχέση μ' αυτόν" τόνισε και πρόσθεσε πως το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ απαντά με λύσεις όπως τη δημιουργία τράπεζας γης, τη μείωση του κόστους παραγωγής και την παροχή ρευστότητας στον αγροτικό χώρο.

Κάνοντας αναφορά στην πολιτική επικαιρότητα ο κ. Αποστόλου τόνισε πως οι δυνάμεις του μνημονίου αγωνίζονται να αποτρέψουν την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, προσθέτοντας πως "για εμάς το δίλημμα ήταν είναι και θα παραμείνει ισχυρό, μνημόνιο ή δημοκρατία, μνημόνιο ή ανάπτυξη, μνημόνιο ή κοινωνική δικαιοσύνη".

Ο Βαγγέλης Αποστόλου επανέλαβε πως σε περίπτωση εκλογής του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία άμεσα θα προχωρήσει στην κατάργηση των μνημονίων και θα πάρει μέτρα κοινωνική αποκατάστασης. Μάλιστα, συμπλήρωσε πως σε μία τέτοια περίπτωση θα προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση συνεργασίας με όλες τις δυνάμεις της αριστεράς.

http://www.pierikoiantilaloi.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: