Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Άρης: Συμφωνούν για Football League. Στεφανίδης..

cfoot2 Συνεχίζει μέχρι το Νοέμβριο η διοίκηση Στεφανίδη στον Άρη, που θέλει Β' Εθνική! Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας το διευρυμένο Δ.Σ...
της Κοινωνίας Μελών Άρη, στο οποίο αναλύθηκαν τα θέματα, που θα τεθούν στην ημερήσια διάταξη της Γ.Σ. του Φορέα, στις 25 Ιουνίου. Εκτός των μελών του Δ.Σ. της Κ.Μ.Α., το "παρών" έδωσαν οι κ.κ. Στεφανίδης, Φουρλίγκας, Κουζούνιας και ο νομικός, Σπύρος Χριστοφορίδης.
Μεταξύ των παρευρισκομένων υπήρξε απόλυτη ταύτιση ως προς το γεγονός της κατηγορίας, που θα παίξει ο Άρης, και η οποία δεν είναι άλλη από τη Football League.
Οσον αφορά, τώρα, το θέμα εκλογής νέας διοίκησης στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν θα τεθεί στην Ημερήσια Διάταξη. Αυτό σημαίνει πως η διορισμένη -από το Ειρηνοδικείο- διοίκηση του Πάνου Στεφανίδη, θα συνεχίσει ως έχει -μέχρι το Νοέμβριο- και η ομάδα δεν θα μπει τη διαδικασία νέων σεναρίων περί διάδοχης (ή μη) κατάστασης.
Οπως έλεγαν τα μέλη της ΠΑΕ, "βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, όσον αφορά τις επίσημες ανακοινώσεις, και δεν είναι προς το συμφέρον του συλλόγου να υπάρχουν διαδικασίες αντικατάστασης της διοίκησης, τη στιγμή -ειδικά- που οι διαπραγματεύσεις με χορηγούς είναι σε πλήρη εξέλιξη".
Αποχώρησε αιφνιδιαστικά ο Στεφανίδης!
Στο μεταξύ, μια... αιφνιδιαστική εξέλιξη έκρυβε η συνάντηση της Δευτέρας, καθώς ο Στεφανίδης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και αποχώρησε πριν το τέλος. Όπως έγινε γνωστό, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από συγγενικά του πρόσωπα, προκειμένου να του γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις, χωρίς προς το παρόν να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές.
Πηγή: allaboutaris/http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: