Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

Ο Νιώπας διέψευσε τα σενάρια περί... ναυαγίου με τον ΠΑΟΚ

cfoot2 Ο μεγαλομέτοχος του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, διέψευσε τα σενάρια που θέλουν το deal ανάμεσα στην ομάδα του και στον ΠΑΟΚ να..
έχει οδηγηθεί σε "ναυάγιο"!
Η SportDrama.gr επικοινώνησε το βράδυ της Κυριακής με τον πρόεδρο του Αιγινιακού,Γιάννη Νιώπα προκειμένου να πληροφορηθεί τους λόγους για τους οποίους, όπως λέχθηκε, χάλασε η συνεργασία της δικής του συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ:
«Εγώ αυτό που θα πω είναι ότι διαψεύδω αυτά τα σενάρια που μας φέρνουν να έχουμε χαλάσει την συμφωνία με τον ΠΑΟΚ. Δεν υπήρξε η παραμικρή εξέλιξη, θετική ή αρνητική, τις τελευταίες μέρες στο θέμα. Είδατε καμιά ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ ή από τον Αιγινιακό; Δεν υπάρχει κάτι που να άλλαξε.
Βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις που σε σχέση με το πως ήμασταν πριν μερικούς μήνες, σήμερα είμαστε σε πολύ πολύ καλύτερο σημείο. Απλά κάποιες φορές τα πράγματα είναι πιο θετικά και κάποιες άλλες λιγότερο. Αυτά συμβαίνουν όταν είσαι σε διαδικασία κλεισίματος μιας συμφωνίας. Όχι όμως και να έχει χαλάσει κάτι» ήταν η απάντηση του προέδρου της πιερικής ΠΑΕ.
«Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ είναι λίγες μέρες πριν το ξεκίνημα της προετοιμασίας του. Ετοιμάζει το ρόστερ του, στήνει την ομάδα του και εμείς θα κάνουμε το ίδιο. Ακόμη δεν μπορούμε να ξέρουμε τι παίκτες μπορούμε να πάρουμε από τον ΠΑΟΚ. Στο μεταξύ όμως πρέπει και εμείς να κάνουμε τις κινήσεις μας.
Ήδη κλείσαμε τους πρώτους οκτώ και συνεχίζουμε. Αυτοί που λένε για τους μεγάλους σε ηλικία παίκτες που ανανεώσαμε θα πω το εξής. Ο Τόλιος είναι από το Αιγίνιο και εγώ παίκτες από τον τόπο μου δεν τους διώχνω. Ο δε Πέντα είναι ένας παικταράς που κάνει την διαφορά σε μια ομάδα. Ένας τέτοιος παίκτης δεν χάνεται.
Όπως δεν χάνεται και ένας με την εμπειρία του Γιατζιτζόγλου. Όσο για τους υπόλοιπους νεαρούς παίκτες, για αυτούς θα τα πούμε με όποιον θέλει, τον Δεκέμβρη που θα έχουν όλοι δει την αξία τους.
Για το τι συμβαίνει στην Δόξα και οτιδήποτε αφορά στο θέμα την ομάδα αυτή δεν θέλω να κάνω καμία τοποθέτηση. Δεν μου αρέσει να μπαίνω σε ξένα χωράφια, όπως δεν μου αρέσει να μπαίνουν και οι άλλοι στο δικό μου.
Όλες οι ομάδες έχουμε προβλήματα και ο καθένας προσπαθεί να λύσει τα δικά του. Είμαι σίγουρος ότι στο τέλος μια ομάδα με την ιστορία της Δόξας θα τα καταφέρει και θα βρει το δρόμο της».
http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: