Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ διαψεύδει "κακόβουλο" δημοσίευμα της Live Sport

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ διαψεύδει "κακόβουλο" δημοσίευμα της Live Sport
Σε άμεση διάψευση δημοσιεύματος της εφημερίδας Live Sport προχώρησε ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Παπακωνσταντίνου. Το δημοσίευμα της συγκεκριμένης εφημερίδας εμπλέκει τον αναπληρωτή πρόεδρο της ΕΠΟ σε «υπόθεση εκβίασης» από «δημοσιογράφο», ο οποίος του ζήτησε... χορηγία και όταν -όπως αναφέρει το δημοσίευμα- δεν πήρε τη χορηγία άρχισε να του ασκεί δριμεία κριτική.
Ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΕΠΟ διαψεύδει "κακόβουλο" δημοσίευμα της Live SportΟ κ. Παπακωνσταντίνου, μόλις πληροφορήθηκε την εμπλοκή του ονόματός του μέσα από ανώνυμο δημοσίευμα σε υπόθεση που τον φέρει να συναντάται με ανθρώπους που τον εκβιάζουν, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση-διάψευση:
«Αυτά που γράφει το δημοσίευμα υπάρχουν μόνο στη φαντασία αυτού που τα έγραψε. Πρόκειται για κακόβουλο δημοσίευμα και πραγματικά δεν ξέρω γιατί έχει γραφτεί».
Πλέον, μετά την ξεκάθαρη διάψευση του κ. Παπακωνσταντίνου οφείλει η διεύθυνση της εφημερίδας να προσκομίσει νεότερα στοιχεία περί του εκβιασμού και κυρίως να δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του εκβιαστή.

Σε αντίθετη περίπτωση το δημοσίευμα θα θεωρηθεί ως ψευδές και συκοφαντικό κατά του κ. Παπακωνστναντίνου και κατ’ επέκταση της ΕΠΟ και θ’ αποτελεί στίγμα για την Live Sport αφού θα αποτελεί μνημείο παραπληροφόρησης.

Tέλος χρήσιμο θα είναι να παρέμβει αυτεπάγγελτα και η ΕΣΗΕΑ και να ζητήσει από τη διεύθυνση της εφημερίδας Live Sport τα στοιχεία ώστε να κινηθούν οι προβλεπόμενες πειθαρχικές διαδικασίες είτε κατά του φερόμενου "δημοσιογράφου" - εκβιαστή (εφόσον έχει γίνει εκβίαση), είτε κατά της εφημερίδας για παραβίαση σωρείας άρθρων του καταστατικού και του κώδικα δεοντολογίας (εφόσον δεν έχει τελεστεί το αδίκημα της εκβίασης).
http://pieriasport.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: