Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Άλλοι 22 τόνοι αυτή τη φορά προς τη Βοσνία - Δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας από την ΕΟΔνΠ και τους "Γιατρούς του Κόσμου"


29.05.2014 Τοπικά
Σήμερα το απόγευμα η καταγραφή των υλικών και η φόρτωση των πακέτων
Σήμερα το απόγευμα, στις 18:00, στον Καπνικό Σταθμό Κατερίνης, θα ξεκινήσει η προετοιμασία του δεύτερου φορτηγού με άλλους 22 τόνους ανθρωπιστικής βοήθεια, αυτή τη φορά, με προορισμό...
τη Βοσνία.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας απευθύνει κάλεσμα σε όσους φίλους επιθυμούν να βοηθήσουν στη διαδικασία της καταγραφής των υλικών και στη φόρτωση των πακέτων να βρίσκονται σήμερα, στις 17:30, στον Καπνικό Σταθμό. Το φορτηγό θα σφραγιστεί και θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα στις 6 το πρωί με προορισμό την πόλη Svornic της Βοσνίας.

Η αποστολή θα αποτελείται από 5 γιατρούς και 3 μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης Ν. Πιερίας. Η ανθρωπιστική βοήθεια θα παραδοθεί σε κοινωνικό φορέα της πόλης και σε συγκεκριμένες οικογένειες που έχουν πληγεί από τις πλημμύρες.

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας και οι «Γιατροί του Κόσμου» ευχαριστούν θερμά όλους τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους προς τους οργανωτές και ειδικά τον Ερυθρό Σταυρό Θεσσαλονίκης για την αποστολή σημαντικής ποσότητας τροφίμων και ιματισμού και την Αντιπροσωπεία της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας στη Θεσσαλονίκη για τη βοήθεια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: