Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: η σύλληψη και το νέο παραλήρημα Βερύκιου

 
Τι συνέβη με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου; Γιατί ξέσπασε πάλι ο Δήμος Βερύκιος;
Με νέα περιπέτεια, η οποία αναφέρθηκε στην εκπομπή Happy Day, βρέθηκε και πάλι στο προσκήνιο η γνωστή ξανθιά παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ηappy Day» το....
πρωί της Πέμπτης 29 Μαΐου, ο Δήμος Βερύκιος ξέσπασε με αφορμή την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το δημοσίευμα της Espresso περί σύλληψής της και κλήσης, που «έφαγε» από την τροχαία, ύψους 950 ευρώ.
Όπως δήλωσε ο Δήμος Βερύκιος «Έχω την τύχη να είμαι σε αυτό το κανάλι από την πρώτη ημέρα που λειτούργησε, φέτος κλείνω 20 ακριβώς χρόνια. Είχαμε μια μεγάλη περιπέτεια πριν από πέντε μήνες, καταφέραμε και ξεπεράσαμε μέσα από την δίνη, που πήγαν να μας κλείσουν που πήγαν να μας πάρουν το κανάλι, για πρώτη φορά στα χρονικά σε δικόγραφο η εισαγγελέας έγραφε πόσο κοστίζουν οι μετοχές του Alpha, παράξενα και πρωτόγονα πράγματα. Με έχουν στεναχωρήσει. Την προηγούμενη Κυριακή βγήκα στο «Μες την καλή χαρά» και λέω στο ξεκάμπανο σε όλους ότι μαθαίνω ότι μια εισαγγελέας που έχει αυξημένη ιδιότητα, κυκλοφορούσε εχτές με ένα χαρτί, από ένα ανώνυμο μπλοκ, ότι η Κωσταντίνα Σπυροπούλου κυκλοφορεί και της έκαναν δώρο ένα αυτοκίνητο και γύρναγε μέσα στα γραφεία και έλεγε ‘κοιτάξτε – κοιτάξτε που ο Alpha δεν έχει λεφτά της αγόρασε ένα αυτοκίνητo και όταν το είπα στον καναπέ που καθόταν και η Κωνσταντίνα και δεν ήξερε τίποτα. Της λέω πήρες εσύ το αυτοκίνητο; Σου το έκαναν δώρο; Όχι, μου χάλασε το αμάξι μου και το έδωσα για service. To έδωσα πίσω και πρόλαβαν να με γράψουν» του απάντησε η παρουσιάστρια.
Εν συνεχεία, ο Δήμος Βερύκιος τα «έβαλε» και με την Espresso για το δημοσίευμα που θέλει την Κωσταντίνα Σπυροπούλου να κυκλοφορεί με πολυτελές αυτοκίνητο…

Πηγή: http://www.fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: