Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Στην Κατερίνη χθες η υποψήφια Ευρωβουλευτής με την Ελιά Ε. Καϊλή: «Αδικεί τις ευρωεκλογές το δίλημμα της κυβερνητικής σταθερότητας»


21.05.2014 Τοπικά
Στην Κατερίνη βρέθηκε χθες η Εύα Καϊλή, υποψήφια Ευρωβουλευτής με την "Ελιά - Δημοκρατική Παράταξη", η οποία είχε επαφές στα γραφεία της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας.
Η κα Καϊλή σε....
δηλώσεις της στους δημοσιογράφους τόνισε πως σ' αυτές τις ευρωεκλογές γίνεται μια προσπάθεια από τους νέους ανθρώπους να "βγουν μπροστά" ενώ χαρακτήρισε λάθος την προσπάθεια να συνδεθούν οι Ευρωεκλογές με την πολιτική σταθερότητα στη χώρα.
Η κα Καϊλή
Συγκεκριμένα, η κα Καϊλή δήλωσε:
"Έχουμε προσπαθήσει να βγούμε μπροστά νέοι άνθρωποι για να δείξουμε ότι η ψυχή της δημοκρατικής αυτής παράταξης είναι εδώ, δεν έχει απομακρυνθεί, δεν περιφέρεται από κόμμα σε κόμμα, ούτε βολεύεται όταν περνάει η χώρα δύσκολα και κάνουν επιλογές που μπορεί να έχουν κόστος, αλλά με έναν υπεύθυνο τρόπο καταλαβαίνουμε ότι αυτές είναι οι δικές μας μάχες και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Τουλάχιστον να υπάρχει κυβερνητική σταθερότητα μετά από την Κυριακή, γιατί, δυστυχώς έχουν μπει θέματα εθνικών εκλογών μπροστά που είναι λάθος και αδικούν τις Ευρωεκλογές.
Ελπίζω από την επόμενη ημέρα να έχουμε το χρόνο να ανασυγκροτηθεί η παράταξη και αυτή η ενωτική προσπάθεια. Μπαίνοντας δηλαδή μπροστά νέοι άνθρωποι και βγάζοντας πολιτικές φιλοδοξίες από τη μέση και εγωισμούς να καθίσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι για να μπορέσουμε να δούμε σε ποια πλαίσια θα κινηθούμε, ώστε να καταφέρουμε να μεγαλώσουμε τα ποσοστά".

Δεν υπάρχουν σχόλια: