Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Βάζουν... μπουρλότο στους τελικούς, αποχώρηση Δ. Γιαννακόπουλου

Βάζουν... μπουρλότο στους τελικούς, αποχώρηση Δ. Γιαννακόπουλου
Με το... καλημέρα ξεκίνησαν τα όργανα από την ΚΕΔ, ενόψει της διεξαγωγής των τελικών της Basket League ΟΠΑΠ, καθώς με μια ακατανόητη απόφασή της, επέλεξε να συμπεριλάβει στην κλήρωση για τα δύο πρώτα ματς και τον Πηλοΐδη, αγνοώντας το αίτημα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για... εξαίρεσή του.
Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσει απροστάτευτο τον Παναθηναϊκό στα... χέρια εκείνων που ενδεχομένως να επιδιώκουν τη δημιουργία εντάσεων, ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του στη διαδικασία, ότι ο Τάσος Πηλοΐδης δεν είναι επαρκής για τόσο σπουδαία παιχνίδια.
Για το λόγο αυτό και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ομαλή διεξαγωγή των τελικών, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ζήτησε να μην συμπεριληφθεί ο Πηλοίδης στη διαδικασία, όμως το αίτημά του δεν έγινε αποδεκτό, με αποτέλεσμα ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού να αποχωρήσει πριν από τη διεξαγωγή της κλήρωσης και -τελικά- ο Πηλοΐδης να κληρωθεί στο δεύτερο ματς στο ΣΕΦ, ως δεύτερος, μαζί με τον Χριστοδούλου (πρώτος) και τον Φούφη (τρίτος).
Και όλα αυτά, ενώ από το πρωί έχει ξεσπάσει σάλος, από δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο εν λόγω διαιτητής έχει κοπεί από τα τεστ της FIBA, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ενστάσεις για την ικανότητα ή μη του Τάσου Πηλοίδη να διευθύνει τέτοιους αγώνες, έχει εκφράσει κατά το παρελθόν και ο Ολυμπιακός...
Το πρώτο ματς που θα διεξαχθεί το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (22.00) θα σφυρίζουν οι Γκόντας, Τανατζής και Ταβουλαρέας.
Πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: