Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ζαχαρέα-Χατζηνικολάου θα παρουσιάζουν μαζί το δελτίο του Star

Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 
Δυναμική επιστροφή στις οθόνες ετοιμάζει ο Νίκος Χατζηνικολάου, αλλά και η Μάρα Ζαχαρέα οι οποίοι πλέον θα παρουσιάζουν το νέο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.
Νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι ο....
Νίκος Χατζηνικολάου θα βρίσκεται στο κανάλι της Κηφισιάς με εβδομαδιαία πολιτική εκπομπή, ενώ θα έχει και ρόλο σχολιαστή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού. Μάλιστα, στη συμφωνία προβλέπεται και η προβολή της διαδικτυακής εκπομπής του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό», μέσα από τη συχνότητα του καναλιού.
Όμως το Star δεν φαίνεται να αρκείται σε αυτή τη μεταγραφή και εκτός από τον εκδότη της RealNews και συνιδιοκτήτη του RealFM εντάσσει στο δυναμικό του τη Μάρα Ζαχαρέα η οποία εδώ και καιρό είναι υπεύθυνη για την ιστοσελίδα του Star.
Επιπλέον η μεγάλη αναμόρφωση του σταθμού που συντελείται υπό τη μπαγκέτα του Σταμάτη Μαλέλη θα αφορά και το λανσάρισμα καθημερινής ενημερωτικής εκπομπής , με το όνομα που ακούγεται έντονα αυτή τη στιγμή για την παρουσίαση της εκπομπής, να είναι αυτό της Πόπης Τσαπανίδου.
Η ανακοίνωση του Star:
«Στα πλαίσια της στρατηγικής του STAR CHANNEL για ενίσχυση του Ενημερωτικού του τομέα με στόχο την καλύτερη και πληρέστερη ενημέρωση των τηλεθεατών του, ολοκλήρωσε συμφωνία συνεργασίας με την ΕΝΙΚΟΣ Α.Ε και τον Νίκο Χατζηνικολάου. Η συμφωνία περιλαμβάνει παροχή δημοσιογραφικών υπηρεσιών από την Ενικός Α.Ε προς το STAR CHANNEL στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων και επιμέλεια και παρουσίαση μίας εβδομαδιαίας εκπομπής από τον Νίκο Χατζηνικολάου».
ΠΗΓΗ:http://www.koolnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: