Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Κόντρα Χατζηγιάννη - Ρέμου για την Ζέτα;

Πέμπτη 30 Μαίου 2013
Κόντρα Χατζηγιάννη - Ρέμου για την Ζέτα; 
Δημοσιεύματα μιλούν για κόντρα μεταξύ του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Αντώνη Ρέμου με πέτρα του σκανδάλου την Ζέτα Μακρυπούλια. Τις φήμες πυροδότησε μια ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας της Λάρνακας...

Μια ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμα της μεγάλης φιλανθρωπικής συναυλίας αλληλεγγύης, που πραγματοποιήθηκε στην Κύπρο με συμμετοχή 42 καλλιτεχνών, αποτέλεσε την αφορμή για τις φήμες που θέλουν τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τον Αντώνη Ρέμο να βρίσκονται σε κόντρα.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Μεσημεριανής Μελέτης», ο Μιχάλης Χατζηγιάννης ήταν προγραμματισμένο να εμφανιστεί στην εκδήλωση περίπου στις 11 το βράδυ, δηλαδή ακριβώς πριν την εμφάνιση της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου. Με πρωτοβουλία του Κύπριου τραγουδιστή, όμως, ο προγραμματισμός άλλαξε με τον ίδιο να εμφανίζεται περίπου στις 6 το απόγευμα, ανοίγοντας έτσι τη συναυλία και έχοντας από κάτω κοινό μόνο 50 ατόμων.
Μάλιστα, λέγεται ότι η ψυχρότητα στις σχέσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη και του Αντώνη Ρέμου ήταν η πραγματική αιτία για την αιφνίδια αυτή αλλαγή στην ώρα εμφάνισης του πρώτου στη συναυλία. Κάποιοι λένε ότι όλο αυτό ξεκίνησε εξαιτίας της νυν συντρόφου του Μιχάλη, Ζέτας Μακρυπούλιας και της σχέσης που είχε πριν χρόνια με τον Αντώνη, κάποιοι άλλοι απορούν… ο χρόνος θα δείξει!
Πηγή: Protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: