Ο Γ. Αρναούτογλου μιλά για πρώτη φορά για το μωρό που περιμένουν


Ο Γ. Αρναούτογλου μιλά για πρώτη φορά για το μωρό που περιμένουν
Πέμπτη 30 Μαΐου 2013
Για το θαύμα της ζωής του, τον ερχομό του παιδιού του μίλησε για πρώτη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, χωρίς να μπορεί...
πλέον να κρύψει τη μεγάλη του χαρά που θα γίνει μπαμπάς.
«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα γι’ αυτό το θέμα, λόγω του ότι ήταν το χρονικό διάστημα τέτοιο… Τώρα, θα μπορούσα να πω κάτι, γιατί νομίζω ότι είναι και αστείο να περνάει ο καιρός και να μην μιλάω. Περιμένουμε ένα θαύμα! Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό που μας συμβαίνει. Πολλοί φόβοι και πολλές αγωνίες, τις οποίες αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας η Κατερίνα κι εγώ, αλλά πιασμένοι χέρι – χέρι αφήνουμε τις ανασφάλειες και περιμένουμε αυτό το θαύμα. Θέλουμε να πάνε όλα καλά. Αυτό που με κάνει ανήσυχο είναι μήπως συμβεί  κάτι το οποίο ίσως χαλάσει αυτό το όμορφο γεγονός, γι΄ αυτό είμαι επιφυλακτικός και φειδωλός και δεν θέλω να πω πολλά. Να έρθει η ώρα να βγει το μωρό, να είναι γερό και μετά με όλη μου τη χαρά να μιλήσω. Ζω γι’ αυτό το θαύμα», είπε ο παρουσιαστής.
arni1.jpg
Πάντως δεν μας αποκάλυψε ούτε το φύλο του μωρού, που σύμφωνα με τις φήμες είναι αγόρι, ούτε και για το αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι το καλοκαίρι θα έχουμε γάμους και χαρές.
Αρκέστηκε μόνο να μιλήσει με τρυφερότητα για τη σύντροφό του, την Κατερίνα.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στη ζωή μου η Κατερίνα. Είναι ένας πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος και αξίζει τα καλύτερα», είπε.
Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όμως γνωρίζει καλά ότι το παιδί του θα έρθει στον κόσμο σε μια πολύ δύσκολη εποχή, η οποία δεν το κρύβει ότι τον έχει προβληματίσει.
arni2.jpg

«Παλιά οι άνθρωποι ήταν μέσα στη χαρά, στο χαμόγελο, τώρα είναι προβληματισμένοι και στεναχωρημένοι. Τους έκοψαν τα χρήματα, δεν υπάρχουν συντάξεις για τους ηλικιωμένους. Έχω συναντήσει εκατοντάδες παιδιά που θέλουν να φύγουν από την Ελλάδα και να πάνε στο εξωτερικό. Νέοι που θέλουν να δώσουν εξετάσεις, αλλά δεν έχουν κάποια ελπίδα για το μέλλον. Γενικά τα μηνύματα είναι πάρα πολύ αρνητικά», τόνισε.
Όσο για την Χρυσή Αυγή; Είναι ξεκάθαρος:

arni3.jpg
«Ο παππούς μου ήταν πρόσφυγας και ο πατέρας μου μετανάστης. Μ’ αυτό που σου λέω νομίζω ότι σου δίνω μια απάντηση για τον τρόπο που σκέφτομαι. Δεν είμαι των άκρων, πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι μπορούμε να ζήσουμε αρμονικά σε κοινωνίες με αγάπη, με δουλειά, με διάλογο και με κατανόηση. Πιστεύω στις πολυπληθισμικές και πολυπολιτισμικές κοινωνίες», είπε.
Πηγή: Εγώ Weekly